Sevmede sıkıntı yok neden seviyorsun biliyor musun yakınındaki sana umut verici hareket yapar sende aşırı saf veya safsalaksındır(Yanlış anlama tek senlik değil herkeste oluyor) bu hareket aşırı hoşuna kaçar ve ondan sonra kendi kendine duygu beslersin. O duyguyu karşıdaki sana vermese bile sen veriyormuş gibi davranırsın kendini yıpratırsın. Ha dersin ki hocam bu kızla iyi kötü yaşadık bir şeyler amenna ama eften püften şeylerle hele ki yakın arkadaşla bu olayı konuşmak ondan tam cevabı alacakken engel yemene hatta psikolojik olarak daha beter çökmene neden olur. Ben forumdaki herkes gibi sıradan bir büyüğün olarak bu sözleri yabana atma. Biliyorum acı gerçek ama kendini toparla. Belki başka bir yerde tekrardan karşılaşırsın ya da karşına daha iyisi çıkar. (Çivi çiviyi söker buna emin ol)
Yani belki bizim okuldan gitmeden önceki hareketleri hala bana umut veriyor olabilir. Yani evet o kızla iyi de yaşadık kötüde eskiden beni pek sevmezdi tabi :D O arkadaşım engel atmaz bana baya yakınız ya. Belki tekrar döner okula, belki lisede, belki üniversitede belki de yarın aynı ortamda bulunuruz. Yarın görüşmeyeceğiz diye bir şey yok. Allah büyüktür her zaman o belirler.

Yakın arkadaşından sevgili olmaz haberin olsun. Ters teperse aileler de ters düşebilir bir şekilde, önüne bak.

Hocam olmuyor başkasıya birlikte olması önemli değil durmadan onu düşünüyosun ben bir şekldie çıktım ama cok zor ailelerin arasınmdaki bağlar aklına geliyor garip olur önüne bak.

Şimdi peşini bırakmazsan ve şöyle bir mesaj alırsan artık aklından geçirdiğin kötü senaryoları uygulamaya başlayacak kadar ruhsal çöküş yaşayabilirsin.
1771002294796.webp

Bu mesajın öncesi var burada tam olarak "Şansını bende denersen üzülürsün" denmek istenmiş.

Ama kızı tanıdıkça anladım böyle biri değil.
Şimdi yanlış anlamayın ama birisine sevip bağlanan herkes böyle düşünüyor. Dürüst olayım zamanında sevdiğim kişi bana 0.7 kalem ucu verdiğinde bile bir umut olduğunu düşünmüştüm. Çünkü beyniniz onun sizden hoşlandığını düşünmek istiyor.

Şimdi yanlış anlamayın ama birisine sevip bağlanan herkes böyle düşünüyor. Dürüst olayım zamanında sevdiğim kişi bana 0.7 kalem ucu verdiğinde bile bir umut olduğunu düşünmüştüm. Çünkü beyniniz onun sizden hoşlandığını düşünmek istiyor.
Yanş hocam ama mesela bir kere öğrenmişti sevdiğimi normal karşıladı. Gülmedi, dalga geçmedi.

Yanş hocam ama mesela bir kere öğrenmişti sevdiğimi normal karşıladı. Gülmedi, dalga geçmedi.
Bu da demekki sizin de şansınız bu konuda benim gibi yaver gitmiş. Kız insan olduğu ve empati kurabildiği için bir şey dememiş.
"Senin beni sevdiğini öğrendiğimde senden hoşlanmadığımı söylememiştim. Çünkü daha önce aynı durumu bende yaşadım ve kalbinin ne kadar kırılacağını ve depresyona gireceğini biliyordum."

Bu da demekki sizin de şansınız bu konuda benim gibi yaver gitmiş. Kız insan olduğu ve empati kurabildiği için bir şey dememiş.
"Senin beni sevdiğini öğrendiğimde senden hoşlanmadığımı söylememiştim. Çünkü daha önce aynı durumu bende yaşadım ve kalbinin ne kadar kırılacağını ve depresyona gireceğini biliyordum."
Yani eğer bir süre aynı ortamda bulunursak günler, haftalar açılmayı düşünüyorum.