Merhaba, sevmediğiniz nefret ettiğiniz, hoşnut duymadığınız, tarayıcı nedir? Ve nedenini açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Opera vb. reklam çorbasına dönen verileri satan ram'i emen tarayıcılardan nefret ederim. Chrome'un yalın hali pek hoşuma gitmiyor ama Chrome Debloater ile biraz adam ettikten sonra kullanılabilir oluyor buna rağmen ana tarayıcı yapmayı tercih etmiyorum.

Firefox tabanlı tarayıcılarda günlük kullanımda beni çok boğuyor gibi hissediyorum.

En iyisi Brave gerçekten gelmiş geçmiş en iyi tarayıcı şu sıralar Comet Browser'ı denemek için kendisine ara verdim hatta şuanda bile Comet aracılığıyla bu yazıyı yazıyorum ama Brave her daim kullandığım tarayıcım olmaya devam edecek.

Firefox'dan başka tarayıcı kullanmam, sanırım tek fanatik olduğum konu da bu olabilir. Diğerleri birbirinin aynısı, aralarından en çok uzak durulmasını gerektiğini düşündüğüm de Opera.

399550483_312910084784277_7491234166206923864_n.webp

Merhaba, sevmediğiniz nefret ettiğiniz, hoşnut duymadığınız, tarayıcı nedir? Ve nedenini açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Vivaldi arayüzü kötü+Brave+Google Brave de kripto falan olayları çıktı güvenemiyorum Google ve Vivaldi'nin arayüzünü sevmiyorum.

Yanlış bilgi: Opera, Oslo/Norveç menşeli bir şirkettir.
Firefox hariç hepsi Chrome. Çok övülen Brave, Vivaldi, Opera ise sadece görünümü değiştirilmiş Chrome. Çok övülen Brave'in reklam engelleyicisi falan da bayağı basit bir şey. Opera desen Çin malı ama sadece bir tane söylemem gerekirse Opera yok olsun.

Firefox hariç hepsi Chrome çok övülen Brave Vivaldi Opera ise sadece görünümü değişitirilmiş Chrome çok övülen Brave'in reklam engeleyicisi filanda bayağı basit bir şey Opera desen Çin malı ama sadece bir tane söylemem gerekirse Opera yok olsun.

Bir tane söylemem gerekirse Vivaldi yok olsun Opera candır arayüze önem veren biriyim açıkçası verilerimiz zaten her yerde o yüzden veri mahremiyeti konusunu bir tık sallıyorum.