Merhaba arkadaşlar, mezuna bıraktım. Bu sene çalışmaya karar verdim. Sıfırım ve sistemli bir şekilde ilerlemek istiyorum. Böyle;

Türkçe'de:
10 günde paragraf temel atma kampı + 10 günde dil bilgisi temel atma

Soru bankası olarak:
Sıfır Risk paragraf, Hız ve Renk paragraf, Hız ve Renk dil bilgisi, Limit dil bilgisi, Türkçe soru bankası Bilgi Sarmal

Matematik:
Bıyıklı Matematik 10 günde temel atma + Mikroorijinal TYT soru bankası ile paralel götürüyorum.

Kamp olarak:
55 günde TYT Matematik, 80 günde AYT Matematik kampı (kamp 2025'ten kalma; çalışamadığım için bu kampı kullanıyorum.)

Ayt Matematik soru bankası olarak
Miray, mikroorjinal ayt soru bankaları var

Soru bankası olarak (TYT)
Miray TYT soru bankası, Matematiğin İlacı, 345, 3D, hedef 15 net (IQ Yayınları)

Geometri ise:
Merkeze Teğet 10 günde temel atma kampına başladım.

Soru bankası olarak sadece karekök geometri.

Fen olarak (TYT - AYT)
VIP Fizik 50 günde TYT - 90 günde AYT Fizik kampı aldım (2025 kampı)

Biyoloji ise:
Dr. Biyoloji TYT ve AYT kamp kitabını aldım.

Kimya ise:
Kimya Adası TYT ve AYT kamp kitabı aldım.
(2025 kampı)

Ve böylece ilerliyorum fakat fen ve geometri olmak üzere soru bankaları alacak param kalmadı. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Böylelikle derece yapabilir miyim ve eksik olan bir yer var mı? Sizce sizin de püf noktalarınızı dinlemek istiyorum. Hoşça kalın.

Son düzenleme:
Bu temel atma kamplarını 1 ay sürmeden bitir ve aradan çıkar, sonra ana detaylı kamplara geç. Soru bankalarının zorluk seviyesi ve kalitesi zaten internet ortamında her yerde mevcut. Karar senin. Öğrenci olarak gücünün yetmediği yerde fotokopiye başvur. Ben elimden geldiğince orijinal kitap almaya çalışmıştım ama yine senin gibi fen soru bankalarına param kalmamıştı.

Bu temel atma kamplarını 1 ay sürmeden bitir ve aradan çıkar, sonra ana detaylı kamplara geç. Soru bankalarının zorluk seviyesi ve kalitesi zaten internet ortamında her yerde mevcut. Karar senin. Öğrenci olarak gücünün yetmediği yerde fotokopiye başvur. Ben elimden geldiğince orijinal kitap almaya çalışmıştım ama yine senin gibi fen soru bankalarına param kalmamıştı.
Hocam sizce benim kurduğum program ideal mi? böyle ilerlemem mi gerek.

Dostum hevesini kırmak istemem ama derece yapmak düşünün gibi olmuyor. Derece yapan kişiler ya mezuna bırakıp en az 90 netle seneye başlıyolar ya da lise hayatları boyunca full YKS çalışıp yine 90 100 netle 12.sınıfa başlıyolar. Sıfırdan başlayıp derece hayalleri kurma yani daha gerçekçi hayaller kurup hedef odaklı gidelim.

Dostum hevesini kırmak istemem ama derece yapmak düşünün gibi olmuyor. Derece yapan kişiler ya mezuna bırakıp en az 90 netle seneye başlıyolar ya da lise hayatları boyunca full YKS çalışıp yine 90 100 netle 12.sınıfa başlıyolar. Sıfırdan başlayıp derece hayalleri kurma yani daha gerçekçi hayaller kurup hedef odaklı gidelim.
dereceden kastı kaç sıralama onu çok meral ettim

Dostum hevesini kırmak istemem ama derece yapmak düşünün gibi olmuyor. Derece yapan kişiler ya mezuna bırakıp en az 90 netle seneye başlıyolar ya da lise hayatları boyunca Full YKS çalışıp yine 90 100 netle 12.sınıfa başlıyolar. Sıfırdan başlayıp derece hayalleri kurma yani daha gerçekçi hayaller kurup hedef odaklı gidelim.

Dereceden kastı kaç sıralama onu çok meral ettim

Hocam derece kastım ilk 70 bin, sizce yine de böyle ilerlersem kaç bin sıralama yapmış olurum sizce

Hocam derece kastım ilk 70 bin, sizce yine de böyle ilerlersem kaç bin sıralama yapmış olurum sizce.

İlk 70 bin derece değil hocam, derece tanımı için sabit bir sıralama yok ama 70 bin sıralamanın da "derece" tanımı içerisinde olduğunu sanmıyorum. Sıfırdan adamakıllı çalışıp 50 bine girebilirsiniz bence ama gerçekten çalışmanız lazım. 50 bini salladım, iyi bir çalışmayla 20 bin gibi bir sıralama da yapabilirsiniz.
YKS konusunda önerebileceğim internetteki tek kaynak ise İsmail Murat aydın. Eski videolarının çoğunu kaldırdı, kaldırmasa iyiydi. Paranız çoksa eğer İsmail Murat aydın ile iletişime geçin ve şu anki tarifelerine bir göz atın derim, ona verecek paranız yoksa eğer YouTube kanalındaki tüm videoları defalarca izleyin yeter.