Tamam zararlı olduğunu biliyoruz, bence gereğinden fazla yeşilaycılık yapıyorlar. Ben de 12 yaşımdan beri başlama isteği vardı artık yeter dedim ve başladım, o isteği kıramıyorsun bir süre sonra. Şu anda 17 yaşımdayım.
Yaş ilerledi deyince ben de heralde bir 30 40 var dedim. 17 biraz bağırttı. 😀

O zaman içme :D Ben de o triplere girmiştim gerek yok sonra kendimden utandım. Ne bi kız için ne de herhangi bir şey için değmez.
Zaten ben tat almıyorum son 3 aydır hemen hemen hiçbir şeyden yemek yemekten falan. Sadece dumanı içime çekiyorum üflüyorum. O dumanı üflemek rahatlatıyor en azından bir süre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ben tat almıyorum son 3 aydır hemen hemen hiçbir şeyden yemek yemekten falan. Sadece dumanı içime çekiyorum üflüyorum. O dumanı üflemek rahatlatıyor en azından bir süre.
Üstünde bıraktığı koku, ağzında bıraktığı tad ve sonrasında yaşayabileceğin baş ağrısı ve daha daha sonra yaşayacağın kronik sorunlar, belki kanser, için değmez. Kendi hayatın, kendi kararın tabi zevk alıyorsan bir şey diyemem.

12 13 paket sigara içmeme rağmen bir gün sigaranın aşırı boş bir şey olduğuna karar verip bıraktım ve o gün bu gündür içmiyorum. Sigaranın bendeki bağımlılık etkisi alkolün yarısı kadar bile olmadı. Ya bende bir durum var ya da sigara abartıldığı gibi hemen bağımlılık yapan bir şey değil. Sigaraya nasıl başladığıma gelirsek.

İşten kovulduğum bir günün sabahında kafamda intihar düşünceleri dolaşırken benzinciden bi paket marlboro alıp otobüs beklerken kaldırımda içmiştim. Pişman değilim ama dediğim gibi aşırı gereksiz stres falan da almıyor. Benim bırakmamdaki en büyük etken kokusuydu. Kısacası içmeyin.