Sigarayı en kolay nasıl bırakırım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CVaRy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    nikotin sigara
Ağzına sigara sürmemiş insanlar yorum yapmasın lütfen. Komik oluyor. Profesyonel destek almanı öneririm. Zor iş, kolay gelsin.

Hocam zamanla alışılan dengeyi düzeltmek yapılabilecek en doğru hamle olacaktır. Direkt değil ancak hızlı bir şekilde azaltarak gitmek ileride tekrar başlama sorununa da daha iyi gelir.

Tütünü dene bir eğer evliysen veya aile evinde yaşıyorsan ailene söyle bırakmak istediğini eğer sigara içtiğini bilmiyorlarsa söyle kızsınlar gerekirse şiddet uygulasınlarki dersini al bir daha içmeye yeltenme.

Ağzına sigara sürmemiş insanlar yorum yapmasın lütfen. Komik oluyor. Profesyonel destek almanı öneririm. Zor iş, kolay gelsin.
Eywallah. Kolaysa bağımlı olmadan yorum yapanların başına gelsin ne diyelim

Ailem sigara kullanmama karşı değil zaman zaman pederin karşısında da içtiğim olmuştur bir şey demiyor.

Dostum seni rahatlatıyorsa azalt sigarayı 10 dal içiyorsan 5 dala düşür. Yediğin gıdalar o kadar yapayki sigaradan daha çok zarar veriyor.

Dostum seni rahatlatıyorsa azalt sigarayı 10 dal içiyorsan 5 dala düşür. Yediğin gıdalar o kadar yapayki sigaradan daha çok zarar veriyor.
Daha yeni yaktım bu gün ilk dalım bir de gece içeceğim. azaltma konusunda başaralıyım diyebilirim. sonunda bırakabileceğime inanıyorum.

Daha yeni yaktım bu gün ilk dalım bir de gece içeceğim. azaltma konusunda başaralıyım diyebilirim. sonunda bırakabileceğime inanıyorum.
Maalesef sigarayı azaltarak bırakamazsın. Günde içtiğin beş dal haftaya 15 dala döner. 10 sene içtim, beş kere bırakmaya çalıştım bende altıncıda başardım. Bıçak gibi keseceksin başka yolu yok. Yapabiliyorsan spor yap, koşu yap yavaş yavaş başla. Zamanla ciğerlerinin temizlendiğini hissedersin. Zamanında ilaçla da bırakan arkadaşlarım olmuştu ama hangi ilaç bilmiyorum.

Sigara diye bir şey yokmuş gibi davran. Canın sigara mı çekti, yok ki öyle bir şey.
Vücut nikotin ister baş ağrısı yapar. En büyük sorun budur zaten. İkincisi de el alışkanlığı. Sigara kullananlar farkına varmayabilir fakat bıraktıktan sonra ellerini böyle boşlukta hissederler sürekli. Buna el tiryakiliği de denebilir.

Sigara bırakma kararı alacaksın ve 1 gün içmeyeceksin sadece. Sonrasında vücut dengeleniyor zaten. Sigara azaltarak sigarayı bırakamazsın. Kendimden biliyorum. Önemli olan karar almak. Bir anda bırakıp içmeyeceksin. Bıraktıktan sonra spora gidilmesi gerek. Spora gidilmezse eğer yeme içmeni kontrol altına alamaz kilo alırsın. Ben bıraktığımda 30 kilo aldım bundan biliyorum.

Azaltarak bırakamadım ben. Çünkü gene içiyorsun. İlaç kullanmana da gerek yok. Bir gün içme. İçmezsen bırakırsın zaten.

Günde 4 paket sigara içerseniz tabii ki çöp yığını gibi tatla uyanırsınız. Seninkide çok fazlaymış ne ettin ya.
Bir kere içtiğinde bile geçerli hocam değişmiyor

Bu gün tamamen kesicem içmeyi. Gündüzleri bir sıkıntı yok bir şekilde zihnimi farklı aktiviteler ile meşgul etmeyi başarabiliyorum. Asıl sıkıntı gece başlıyor inanılmaz canım çekiyor.

Bu gün tamamen kesicem içmeyi. Gündüzleri bir sıkıntı yok bir şekilde zihnimi farklı aktiviteler ile meşgul etmeyi başarabiliyorum. Asıl sıkıntı gece başlıyor inanılmaz canım çekiyor.
Bırakmayı bu kadar istiyorsan zaten 1-0 öndesin hocam. İlk 3-4 hafta zorla kendini sonra zaten sonra nasıl olduğunu anlamadan o yoksunluk gidecek merak etme. El alışkanlıkları kalacak onlarıda zamanla atlatırsın. Ama en önemlisi ne yaparsan yap SAKIN "bir tane yakayım nasıl olsa başlamam" hatasına düşme. Emin ol ertesi gün başlarsın inan. Ben önceki bırakma denemelerimde hep o hata yüzünden tekrar başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…