Sinerji güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMG GOAT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 221
  • Etiketler Etiketler
    sinerji
Eskiden iyiydi. Son zamanlarda ise sıkıntılar arttı. Şahsen tavsiye etmiyorum. Yakın zamanda oradan RTX 4060Tİ aldım ve kargoyu kaybettiler. Paramı aldım ama epeyce uğraştım. Daha sonra gidip Amazon'dan aldım ve dünya varmış dedim.

Korkulacak bir şey yok. Eğer istediğin ürünü alamazsan ya da istediğin gibi gelmezse iade edip paranı geri alırsın. Paranı geri alma konusunda sorun yaşamazsın yaşayan da yok zaten. Yok ben ürün aldım iade de almadılar paramı da vermiyorlar diyen varsa yalan söylüyordur. Son zamanlarda ekran kartı fiyaskosuyla alakalı video çeken arkadaş başka bir kartla değişim yapmak istediği ile alakalı ve doların da artması ile elindeki parayla kendi kartına denk bir kart alamaması o yüzden sürekli başka ama aldığı karta denk bir kartla değişim talep etmesiydi. Ama ben iade ediyorum o zaman dediğinde de hiç bir sorun olmaz, parası neyse geri veriyorlar zaten. Sinerji'yi ben de pek sevmiyorum açıkçası. Ama yine de genel olarak baktığında bir çok elektronik ürünlerin Sinerji'de hep daha uygun fiyatla satıldığını da görebiliyoruz. Zaten alan da bu yüzden alıyor. Ben de her zaman Amazon'u tercih ederim. Diyelim ki 10k'lık bir ürün alacağım, 300-500 lira daha pahalıysa Amazon'da eğer, yine de gider Amazon'dan alırım. Ama tabii arada da çok büyük fiyat farkları çıkıyorsa diyelim ki 10k Amazon'dadır, 8.5k Sinerji'dedir tabii ki o zaman gidip Sinerji'den alırım. Sana tavsiyem eğer alacağın ürün başka sitelerde pahalılık olarak eğer ki küçük farklar varsa daha güvenilir sitelerden al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 45 bin liraya yeni sistem topladım oradan aldım. Yorumları okuyunca ben de çekinmiştim biraz ancak iletişim numarasını arayınca da hemen destek veriyorlar. Kargoyu da çok hızlı gönderdiler. Kasa montaj hizmeti de almıştım çok temiz bir şekilde kablolarını da düzgün bağlayarak göndermişler. Benim ilk siparişim herhangi bir sorun yaşatmadılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafam karıştı. Bazı insanlar memnun, bazıları değil. Ben oradan bir SSD almıştım ve iyiydi. Şimdi biraz pahalı bir şey alacağım oradan. Ondan korktum.

Yakın zamanda forumda bir hocamız sorun yaşamıştı. Şahsen ben olsam Amazon gibi yerlerden almayı tercih ederdim.

Geri
Yukarı Alt