2 yıl garantili cihazlar müşteri hizmetleri ile iletişime geçer gönderisin olmadi yanında gelen bir kağıt varsa üretim firmasi gibi onarla iletisime geçip ürünün kullanıcı hatası olmadığına dair rapor alirsan koşulsuz değişir diye biliyorum eski kasam da öyle olmuştu. Alırlar bence.

2 yıl garantili cihazlar müşteri hizmetleri ile iletişime geçer gönderisin olmadi yanında gelen bir kağıt varsa üretim firmasi gibi onarla iletisime geçip ürünün kullanıcı hatası olmadığına dair rapor alirsan koşulsuz değişir diye biliyorum. Alırlar bence.
beni sinir eden kısım şu yan yana 2 ölü pixel olur mu hocam ya? ama yarın yazıcağım bayram yüzünden kimse aktif değil sitede. az bir zamanım kaldı o yüzden hızlı tutayım elimi.
1713129956228.webp

Onun dışı monitör güzel ama işte tek sıkıntı ölü pixel...

Beni sinir eden kısım şu yan yana 2 ölü pixel olur mu hocam ya? Ama yarın yazıcağım bayram yüzünden kimse aktif değil sitede. Az bir zamanım kaldı o yüzden hızlı tutayım elimi.Eki Görüntüle 36293

Onun dışı monitör güzel ama işte tek sıkıntı ölü pixel...

Hocam ölü pixel monitörüm olmadı deneyimim yok ölü pixel hatalari genelde fabrika hatali olabiliyor garantiye gönderin.

Farklı bir sitede ana sitenin kabul etmeyip markanın kabul ettiğini görmüştüm etmezlerse deneyebilirsin.
Bakalım artık olmadı viewsonic ile iletişime geçerim.

ViewSonic olarak endüstrideki en rekabetçi piksel politikasını sunuyoruz. VP serisi modellerimizde sıfır ölü piksel garantisi sunuyoruz.
Çözünürlüğe ve ölü piksel türüne göre değişmek kaydıyla, diğer modellerimizde 3 ila 5 ölü pikselden fazla ölü piksel kusurlu olarak nitelendirilir. sanırım kabul oluyor.

Bakalım artık olmadı viewsonic ile iletişime geçerim.

ViewSonic olarak endüstrideki en rekabetçi piksel politikasını sunuyoruz. VP serisi modellerimizde sıfır ölü piksel garantisi sunuyoruz.
Çözünürlüğe ve ölü piksel türüne göre değişmek kaydıyla, diğer modellerimizde 3 ila 5 ölü pikselden fazla ölü piksel kusurlu olarak nitelendirilir. sanırım kabul oluyor.
Sınır kabul ederler bence de.

Bence de ilk sinerjiye yazacağım duruma göre viewsonic ile iletişime gececeğim. birde şöyle bir durum var siyah temalarda fareyi sağ sol yaptığım zaman arkasından sarı bir fare izi geliyor normal midir? video linki atıcağım.