Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-04-15-00-58-39-307_com.google.android.youtube.webp
    Screenshot_2024-04-15-00-58-39-307_com.google.android.youtube.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 84

Dosya Ekleri

• 1000000535.webp
    1000000535.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Kapalıymış hocam o.

Eki Görüntüle 36672
İade hakkımı kullanamıyorum şaka gibi.

Eki Görüntüle 37225
Kapalı kutu monitör yollıyacaklar iyi bari. Sinerji'den bir daha ürün almayacağım.

Genelde 3 kez hatalı ürün cikarsa para iadesi alabiliyorsun diye biliyorum. İncehesap da öyleydi ürün arızalı ise tamir edilir, tamir edilemeyecekse degistirilir o da arızalı cikarsa iade alirsin gibi bir şeydi.

Genelde 3 kez hatalı ürün cikarsa para iadesi alabiliyorsun diye biliyorum. İncehesap da öyleydi ürün arızalı ise tamir edilir, tamir edilemeyecekse degistirilir o da arızalı cikarsa iade alirsin gibi bir şeydi.
4 ölü pixel var idi değişim taleb edilmiş müşteri hizmetlesi bana öyle dedi. Bende değişim istiyordum iyi bari.

4 ölü pixel var idi değişim taleb edilmiş müşteri hizmetlesi bana öyle dedi. Bende değişim istiyordum iyi bari.

Evet. Kapalı kutusu ile değiştirirler. Ben kendimi hep güvenceye aliyorum kapalı kutu cihazı elektrik verene kadar video kaydına alıyorum sorun olursa elimde kanıt oluyor.

İlk 6 ay boyunca seçimlilik hakkı tüketiciye aittir hocam bunu düzelteyim firmaların ne yaptığı önemli değil ürün alındıktan itibaren ilk ay dap kapsamında 6 aylık süreçte ise doa kapsamında olur bu kapsamda ürün servise gittiğinde ve tüketicinin bahsetmiş olduğu ayıp söz konusu ise herhangi bir şekilde servisin kendi isteği doğrultusunda tamir etme hakkı yoktur tüketici ancak ve ancak eğer ilk 6 ay içerisinde seçimlilik haklarından birisi olan tamir hakkını kullanmak isterse kullanabilir yoksa ilk 6 aylık süreçte tüketici değişim iade ne talep ederse ayıp tespit edildiği taktirde yapmak zorundalar.

İlk 6 ay boyunca seçimlilik hakkı tüketiciye aittir hocam bunu düzelteyim firmaların ne yaptığı önemli değil ürün alındıktan itibaren ilk ay dap kapsamında 6 aylık süreçte ise doa kapsamında olur bu kapsamda ürün servise gittiğinde ve tüketicinin bahsetmiş olduğu ayıp söz konusu ise herhangi bir şekilde servisin kendi isteği doğrultusunda tamir etme hakkı yoktur tüketici ancak ve ancak eğer ilk 6 ay içerisinde seçimlilik haklarından birisi olan tamir hakkını kullanmak isterse kullanabilir yoksa ilk 6 aylık süreçte tüketici değişim iade ne talep ederse ayıp tespit edildiği taktirde yapmak zorundalar.

Teşekkürler hocam bilgi ve düzeltme için.

Teşekkürler hocam bilgi ve düzeltme için.

Ne demek hocam fakat arkadaşın konusuna gelirsek cihazı değişim yapmak yerine onarım yapmışlar değişim değil.

Kapalıymış hocam o.

Eki Görüntüle 36672
İade hakkımı kullanamıyorum şaka gibi.

Eki Görüntüle 37225
Kapalı kutu monitör yollıyacaklar iyi bari. Sinerji'den bir daha ürün almayacağım.

Hocam cihazınızı onarmışlar değişim yapmamışlar kapalı kutu bir monitör yollamayacaklar vakit kaybetmeden firmayla iletişime geçmenizi tavsiye ederim çünkü ürün elinize ulaştıktan sonra bize böyle bir bilgi gelmedi deyip işin içinden sıyrılabilirler.