Bu donanım parçalarından bu sesi duymuyorsan kazanan sensinHayır hayır. Çok yanlış anladınız. Böyle bir ses yok hocam. Cok cok fazla dikkat ettiniz galiba![]()
Detaylar
Kim cevapladı?alitoprak55
Uzman
Bu donanım parçalarından bu sesi duymuyorsan kazanan sensin![]()
Peki, siz nasıl derseniz
Son düzenleyen: Moderatör:
WhatsApp Video 2025-02-18 saat 18.41.47_f5c07b59.mp4
drive.google.com
Selam, ya ekran kartı ya da PSU bilmiyorum. Coil whine var mıdır? Sanki arkadan ince bir ses daha var. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Belki de yüksek gereksinimli oyunlara girdiğim için işlemci veya ekran kartı fanları hızlanmış olabilir. Yorumlarınızı beklerim.
Yok hocam benim işlemci fanımda var böyle sinek vızıltısı gibi.
alitoprak55
Uzman
Yok hocam benim işlemci fanımda var böyle sinek vızıltısı gibi.
İçime su serptiniz
Hocam vallahi benimki ne bilmiyorum ama assasin falan yok o kesin
Ken Carson
Uzman
Coil Whine değil. Kendi kartımda coil whine var ve en ağır yükte sesi çok az olsa bile kulaklık yokken hafiften duyulabiliyor. Sen mikrofonu kasanın içine sokmana rağmen ses yok. İçin rahat olsun.Bilmiyorum hocam ya uzaklaşınca büyük ihtimal fan sesleri birbirlerinin üzerine biniyor. Ekran kartı fan sesi, 3 adet farklı marka fan sesi. Buyüzden galiba. Yardımlarınız için teşekkürler.
26. saniyeden dinler iseniz dediğim ses az da olsa duyuluyor. Alttan alttan sanki farklı tonlarda bir ses var. Bir kontrol edebilir misiniz sizlere zahmet.
Kamerayı uzaklaştırmışım. Orada duyuluyor.
Hava sesinden bahsetmiyorum. Ayrı bir tiz ses var.
alitoprak55
Uzman
bende sorun kasanın dışına çıkınca başlıyor. büyük ihtimal kasanın içinde bütün fanların sesini ayrı ayrı duyuyorum. kasanın dışında da o fan sesleri üst üste biniyor.
Coil Whine değil. Kendi kartımda coil whine var ve en ağır yükte sesi çok az olsa bile kulaklık yokken hafiften duyulabiliyor. Sen mikrofonu kasanın içine sokmana rağmen ses yok. İçin rahat olsun.
Ken Carson
Uzman
Garip. Psikolojik olarak öyle düşünüyor olabilir misin? Ekran kartında vs. olsa yaklaştıkça iyice duyardın. Benim kartta en çok ses Minecraft'ta fps limitini kaldırınca geliyor ve kasaya yaklaşınca duyuluyor yani. CW'nin de zararı yok aslında. Çok takılmaya gerek yok.bende sorun kasanın dışına çıkınca başlıyor. büyük ihtimal kasanın içinde bütün fanların sesini ayrı ayrı duyuyorum. kasanın dışında da o fan sesleri üst üste biniyor.
alitoprak55
Uzman
Garip. Psikolojik olarak öyle düşünüyor olabilir misin? Ekran kartında vs. olsa yaklaştıkça iyice duyardın. Benim kartta en çok ses Minecraft'ta FPS limitini kaldırınca geliyor ve kasaya yaklaşınca duyuluyor yani. Cw'nin de zararı yok aslında. Çok takılmaya gerek yok.
Evet cwnin zararının olmadığını biliyorum, benim takıldığım kısım aslında cw de değil. Sesin nereden geldiği. İsterse PSU'da ekran kartı'da cw olsun. O sesin nereden geldiğini bilseydim yeterdi. Bu konularda biraz takıntım var nedense.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-