Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
1
Yer
Coruscant
Forum içi siyasetten nefret ediyorum fakat ana sayfamda birçok siyaset konusu yer kaplıyor. Kısacası siyaset konularını görmek istemiyorum. Sırf siyaset konusu görmemek için "Dünya ve Türkiye gündemi" kategorisini göz ardı ettim ve şimdi siyaset konuları "konu dışı" kategorisi altında açılmaya başlandı. "konu dışı" kategorisinde iyi konular açılabildiği için göz ardı etmek istemiyorum. Tek tek bütün siyaset konularını da göz ardı etmek istemiyorum. Siyaset kategorisi açılırsa en azından kategoriyi göz ardı ederek bütün siyaset konularından kurtulabilirim. (Not: Sadece kendim için değil tahminim benim gibi düşünen birçok forum üyesi vardır.)

Artı 67 Eksi
Siyaset için ayrı bir kategori açılmalı ve moderatörler siyaset kategorisinde açılmak istenen konuları özellikle incelemeli. Her bir halt için haber konusu açılmamalı mesela. Araştırmaya dayanan siyaset konuları açılabilir ancak basit ve uğraş verilmemiş konuların açılmasına izin verilmemeli. Siyaset tamamen yasaklanmamalı. Burası sadece bir teknoloji forumu değil sonuç olarak.

Siyaset neden yasaklansin ki? Takintili Technopat kullanicilari gibi boyle seylere takilmaya devam mi hala... Sen siyaset dolu bir konu gorunce neden rahatsiz olursun ki mesela merak ettim.
Zaten hocam sizin gibi sakin ve efendice yorum yapsalar böyle öneriye bile gerek kalmayacak bizim insanimiz hemen yükseliyor kızıyor bağırıyor çok çabuk sinirleniyor alttan alma diye bir şey dahi bilmiyor saygı göstermeyi bile bilmediklerini düşünüyorum.

SIyaset adı altında bir kategori açmak riskli olabilir. Ekşi gibi bir anda kapatırlar sonra forumu. Bence siyaset forumda yasaklanmalı.
Eğer siyaset kategorisi yeterince denetlenirse ve forum adına tehdit oluşturan konular kaldırılırsa veya onaylanmazsa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Beğendim
İfadeler: 683
55 artılanma almış, umarım yöneticiler bir şey düşünüyordur.