Katlanan telefon bana göre Samsung olsun diğer gereksiz markalar olsun, bir fetiş. Kimin neden böyle bir şeye ihtiyacı olabilir. Aha bende var demek için bir şey bence.
Herkes katlanabilir telefon almak zorunda değil. Zaten bu yüzden bu bir ürün, satın alma tercihi sana bağlı. Senin takıntını giderecek başka modeller de mevcut piyasada. Ancak kişisel bir takıntını teknoloji dünyasının genel problemiymiş gibi lanse etmen biraz saçma.
Katlanan telefon bana göre Samsung olsun diğer gereksiz markalar olsun, bir fetiş. Kimin neden böyle bir şeye ihtiyacı olabilir. Aha bende var demek için bir şey bence.
Ben zengin olsam kesinlikle verirdim. Samsung'da ki katlanma izi kadar kötü bir durum yok diye biliyorum. Açıldığında iPad Mini boyutuna gelen ayrıca Apple Pencil desteği olan bir cihazdan bahsediyoruz, bununla insanın interneti olmasa bile canı da sıkılmaz alır ya kitap okur ya not alır ya da resim çizer.
Ben zengin olsam kesinlikle verirdim. Samsung'daki katlanma izi kadar kötü bir durum yok diye biliyorum. Açıldığında iPad mini boyutuna gelen ayrıca Apple Pencil desteği olan bir cihazdan bahsediyoruz, bununla insanın interneti olmasa bile canı da sıkılmaz alır ya kitap okur ya not alır ya da resim çizer.