Elma ısıran 108
Bilgin
Dediğine katılıyorum dostum.Dünyanın en iyi katlanan telefonunu yaptılar, tabii ki zam yapacaklar. Mühendis maliyetleri var sonuçta.

Dediğine katılıyorum dostum.Dünyanın en iyi katlanan telefonunu yaptılar, tabii ki zam yapacaklar. Mühendis maliyetleri var sonuçta.

Harbiden krizi saymaksızın o kadar para verilmez bence de o ize takılırdım ben o kadar para verip de. Zaten takıntılıyım.
Herkes katlanabilir telefon almak zorunda değil. Zaten bu yüzden bu bir ürün, satın alma tercihi sana bağlı. Senin takıntını giderecek başka modeller de mevcut piyasada. Ancak kişisel bir takıntını teknoloji dünyasının genel problemiymiş gibi lanse etmen biraz saçma.Harbiden krizi saymaksızın o kadar para verilmez bence de o ize takılırdım ben o kadar para verip de. Zaten takıntılıyım.
Keşke zamla kalsa. Ona bile eyvallah. Vergisi, telefonun fiyatından fazla.Dünyanın en iyi katlanan telefonunu yaptılar, tabii ki zam yapacaklar. Mühendis maliyetleri var sonuçta.
Keşke zamla kalsa. Ona bile eyvallah. Vergisi, telefonun fiyatından fazla.
Katlanan telefon bana göre Samsung olsun diğer gereksiz markalar olsun, bir fetiş. Kimin neden böyle bir şeye ihtiyacı olabilir. Aha bende var demek için bir şey bence.
Ben zengin olsam kesinlikle verirdim. Samsung'da ki katlanma izi kadar kötü bir durum yok diye biliyorum. Açıldığında iPad Mini boyutuna gelen ayrıca Apple Pencil desteği olan bir cihazdan bahsediyoruz, bununla insanın interneti olmasa bile canı da sıkılmaz alır ya kitap okur ya not alır ya da resim çizer.İşte iz olmasa bir de kapatınca çirkin durmasa onları çözerlerse fena şey değil. Ama şu anki durumda para verilmez.
Ben zengin olsam kesinlikle verirdim. Samsung'daki katlanma izi kadar kötü bir durum yok diye biliyorum. Açıldığında iPad mini boyutuna gelen ayrıca Apple Pencil desteği olan bir cihazdan bahsediyoruz, bununla insanın interneti olmasa bile canı da sıkılmaz alır ya kitap okur ya not alır ya da resim çizer.