iPhone Duo'nun çıkışıyla iPhone Pro Max serisi en pahalı iPhone ünvanını kaybetti. Fiyatıyla her ne kadar "en premium" cihaz olsa da teknik anlamda iPhone 18 Pro Max'in gerisinde kalıyor. Apple halâ en gelişmiş kamera özelliklerini ve en yeni özellikleri öncelikli olarak Pro serisine veriyor. Sizlerin bu konuda fikirleri nedir? Şahsen teknik anlamda daha gelişmiş Pro Max varken, sırf katlanıyor ve daha büyük ekranı var diye Duo'yu tercih etmezdim.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran 108
Bilgin
Duo bence güzel ötesi bir telefon. Gerçekten çok beğendim. İkisi arasında seçim yapacak olsam Duo'ya sahip olmak isterim ama amiral gemisi sorusunun cevabı 18 Pro.
Gerçekten Duo'da çok estetik bir telefon yapmışlar ve bu estetiği yazılımla birleştirmişler. Yukardaki Utku arkadaşımızın dediği gibi öyle kat izi belli falan da değil bu arada. Bir de "çok belli" şeklinde niteleme sıfatıyla yazmış, tamamen abartı. Kameranın gizlenebilmesi de sonraki nesil iPhone'lar hakkında ipucu verir nitelikte bir özellik olmuş. Dinamik adasız ekranlar görebiliriz ilerde iPhone serilerinde.
Gerçekten Duo'da çok estetik bir telefon yapmışlar ve bu estetiği yazılımla birleştirmişler. Yukardaki Utku arkadaşımızın dediği gibi öyle kat izi belli falan da değil bu arada. Bir de "çok belli" şeklinde niteleme sıfatıyla yazmış, tamamen abartı. Kameranın gizlenebilmesi de sonraki nesil iPhone'lar hakkında ipucu verir nitelikte bir özellik olmuş. Dinamik adasız ekranlar görebiliriz ilerde iPhone serilerinde.
Utku92 64
Üstün
- Makaleler
- 1
Recep Bey incelerken izledim, 2 tane çizgi izi var, belli oluyordu.Duo bence güzel ötesi bir telefon. Gerçekten çok beğendim. İkisi arasında seçim yapacak olsam Duo'ya sahip olmak isterim ama amiral gemisi sorusunun cevabı 18 Pro.
Smmmhunter 4
Üstün
Gayet katlanır telefon istiyorum ama elma logosu için 2 kat para veririm diyen arkadaşların cüzdanı boşaltmak için yapılmış bir IOS'lu Z Fold. Kat izi de gayet belli. 18 PM'in işlemci dışında neredeyse hiçbir şey değişmemesine rağmen üzerine eklenen fiyat farkına hiç girmicem. Anlamak isteyen anladı zaten ne dediğimi. Yine de hala amiral gemisi 18 PM. Gerçi 18 PM'de öyle bir telefon ki fiyatıyla 17 PM'i mantıklı gösteriyor.Duo bence güzel ötesi bir telefon. Gerçekten çok beğendim. İkisi arasında seçim yapacak olsam Duo'ya sahip olmak isterim ama amiral gemisi sorusunun cevabı 18 Pro.
Elma ısıran 108
Bilgin
Olmaması mümkün değil zaten. Yine de "çok belli oluyor" düzeyinde bir abartı yok ortada. Bunu ifadeyi düzeltmek gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta katlanır telefon, o ekran bir yerden katlanacak ve esneyecek. Apple'ın iç ekranı mat yapması da gözü rahatsız etmemesi için bir hamle gibi duruyor. Ekran açıldığında ve çalışır halde olduğunda kat izini görmek için epey zorlamak gerekiyor. Dediğim gibi hiç olmaması abes zaten. Katlanır ekranla düz ekran hiç bir olur mu? Bu bir eleştiri noktası değil.Recep Bey incelerken izledim, 2 tane çizgi izi var, belli oluyordu.
Utku92 64
Üstün
- Makaleler
- 1
Bana göre çok, size göre az olabilir. Videoda baya belirgindi. Teknoloji gelişti, isteseler hiç görünmeyecek şekilde yapabilirlerdi. Kendi yorumunuz sonuçta.Olmaması mümkün değil zaten. Yine de "çok belli oluyor" düzeyinde bir abartı yok ortada. Bunu ifadeyi düzeltmek gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta katlanır telefon, o ekran bir yerden katlanacak ve esneyecek. Apple'ın iç ekranı mat yapması da gözü rahatsız etmemesi için bir hamle gibi duruyor. Ekran açıldığında ve çalışır halde olduğunda kat izini görmek için epey zorlamak gerekiyor. Dediğim gibi hiç olmaması abes zaten. Katlanır ekranla düz ekran hiç bir olur mu? Bu bir eleştiri noktası değil.
Elma ısıran 108
Bilgin
Mümkün değil. Bu yorum aklıma şu film kesitini getirdi:isteseler hiç görünmeyecek şekilde yapabilirlerdi.
Benkogambit 4
Yetkin
Hocam duo daha video izlerken yan çevirince 10fps izletiyor allah aşkına
UNS 6
Gelişen
Bence 16e.