Sizce hangisi daha iyi?

• iPhone 18 Pro Max

Oy: 15 93,8%
  • iPhone Duo

Oy: 1 6,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Benim ne olursa olsun eleştirim şu ki ekranda iz olmamalı, flip olmuş, duo olmuş o kısmında değilim. Karşılaştırma da yapmıyorum. Telefon ekranında iz olmamalı, ben bunu savunuyorum. Ki Apple her teknolojiyi bekletip en iyisini çıkarırlardı, yapmaya çalışırlardı; demek ki aceleye getirmişler.
Aceleye geldiğini düşünmüyorum daha ne kadar bekleyeceklerdi katlanabilir telefon için Samsung bilmem kaç nesil çıkarırken? Ekranda iz olmamasının da şuanki ekran teknolojileriyle mümkün olduğunu düşünmüyorum. Yine de ellerinden gelen en iyi mühendisliği ortaya koymuşlar. Ekranda iz olmamasını sevmemek tabii ki anlaşılır, o zaman katlanabilir telefon insanı değilsin demektir. Şu anki teknolojiyle Apple bile yapamıyorsa demek ki yapılamıyordur, bunu anlamak zor mu? Belki 10 yıl sonra yapılır, o zaman tercih edersin. Şu anda eleştiri malzemesi olması mantıksız.

Aceleye geldiğini düşünmüyorum daha ne kadar bekleyeceklerdi katlanabilir telefon için Samsung bilmem kaç nesil çıkarırken? Ekranda iz olmamasının da şuanki ekran teknolojileriyle mümkün olduğunu düşünmüyorum. Yine de ellerinden gelen en iyi mühendisliği ortaya koymuşlar. Ekranda iz olmamasını sevmemek tabii ki anlaşılır, o zaman katlanabilir telefon insanı değilsin demektir. Şu anki teknolojiyle Apple bile yapamıyorsa demek ki yapılamıyordur, bunu anlamak zor mu? Belki 10 yıl sonra yapılır, o zaman tercih edersin. Şu anda eleştiri malzemesi olması mantıksız.
Yapılamıyor diye bir şey yok, isteseler bence yaparlardı. Apple'ın hep yaptığı şeydi beklemek, bunu bilmemeniz ilginç. Bir teknoloji çıkar, yaygınlaşır, çok iyi değildir; Apple onun en iyisini yapıp öyle piyasaya sürerdi. Ne kadar geç olduğu fark etmezdi. Her zaman yaptıkları buydu. Bence siz anlamıyorsunuz ya da şirketin politikasını bilmiyorsunuz. Eleştiri açısından herkes haklıdır. Şöyle olabilir: belki CEO değişti, adamlar takmamaya başladılar; böyle bir şey olabilir.

Yapılamıyor diye bir şey yok, isteseler bence yaparlardı. Apple'ın hep yaptığı şeydi beklemek, bunu bilmemeniz ilginç. Bir teknoloji çıkar, yaygınlaşır, çok iyi değildir; Apple onun en iyisini yapıp öyle piyasaya sürerdi. Ne kadar geç olduğu fark etmezdi. Her zaman yaptıkları buydu. Bence siz anlamıyorsunuz ya da şirketin politikasını bilmiyorsunuz. Eleştiri açısından herkes haklıdır. Şöyle olabilir: belki CEO değişti, adamlar takmamaya başladılar; böyle bir şey olabilir.
Hayatımı Apple teknolojileriyle donattım, şirketi bilmediğini söyleyebileceğin en son insanlardan biriyim.

Apple yapmadıysa demek ki yakın vadede teknolojide böyle bir ekran teknolojisi ön görülemiyordur diye düşünürüm. Bu düşüncem de şirket politikalarına sıkı bir Apple kullanıcısı olarak ne kadar hakim olabiliyorsam o kadar hakim olabilmemden kaynaklıdır.

Şöyle olabilir: belki CEO değişti, adamlar takmamaya başladılar; böyle bir şey olabilir.
Bu yorum şirket politikalarına epey hakim olduğunu gösteriyor. (!)

Eleştiri açısından herkes haklıdır.
Değildir.

Hayatımı Apple teknolojileriyle donattım, şirketi bilmediğini söyleyebileceğin en son insanlardan biriyim.

Apple yapmadıysa demek ki yakın vadede teknolojide böyle bir ekran teknolojisi ön görülemiyordur diye düşünürüm. Bu düşüncem de şirket politikalarına sıkı bir Apple kullanıcısı olarak ne kadar hakim olabiliyorsam o kadar hakim olabilmemden kaynaklıdır.

Bu yorum şirket politikalarına epey hakim olduğunu gösteriyor. (!)

Değildir.
Kişisel görüşlere bir şey diyemem ama açık ve net Apple'ın marka kimliği ile uyuşmuyor, birçok örneği var. Ve asla öyle yapmazlardı. Kişisel yorumlara gelirsek, ben 2000 ve daha eski yıllardan beridir Apple'ı bilirim, yani iPhone ile tanımadım. Türkiye'de çoğu kişi bilmezken ben biliyordum. PowerPC G4 şeffaf kasa kullandım. OS 9 kullandım, Mac OS 10.0 Tiger olsun, ilerisi olsun, o zamandan beridir bilirim ki daha iPhone yoktu. Sonrasında iPhone çıkınca popülerlik kazandı.

Katlanma izini göremedim bile ben nasıl çok belli?
Recep Bey'in inceleme videosuna bakın, çeşitli yerlerde de gösteriyor.

Benim ne olursa olsun eleştirim şu ki ekranda iz olmamalı, flip olmuş, Duo olmuş o kısmında değilim. Karşılaştırma da yapmıyorum. Telefon ekranında iz olmamalı, ben bunu savunuyorum. Ki Apple her teknolojiyi bekletip en iyisini çıkarırlardı, yapmaya çalışırlardı; demek ki aceleye getirmişler.

250-300k para vereceğim ekranda iz olacak, Samsung baba bu işi cidden yapıyor hem de yarı fiyatına :D

Kişisel görüşlere bir şey diyemem ama açık ve net Apple'ın marka kimliği ile uyuşmuyor, birçok örneği var. Ve asla öyle yapmazlardı. Kişisel yorumlara gelirsek, ben 2000 ve daha eski yıllardan beridir Apple'ı bilirim, yani iPhone ile tanımadım. Türkiye'de çoğu kişi bilmezken ben biliyordum. Powerpc G4 şeffaf kasa kullandım. OS 9 kullandım, macOS 10.0 tiger olsun, ilerisi olsun, o zamandan beridir bilirim ki daha iPhone yoktu. Sonrasında iPhone çıkınca popülerlik kazandı.

Recep Bey'in inceleme videosuna bakın, çeşitli yerlerde de gösteriyor.

G4 hala çalışıyor mu? Benim çift işlemcili PowerPC G5 yakın zamanda gümledi.

Kişisel görüşlere bir şey diyemem ama açık ve net Apple'ın marka kimliği ile uyuşmuyor
Apple'ı ne sanıyorsun? Dünyanın en değerli şirketi olup da 2 makam değişikliğiyle tüm marka kimliğini göz ardı edip ürün mü çıkaracaktı? Apple hakkında her nesilde emin olduğum tek bir şey söyle desen o da asla şirket politikalarının dışına çıkmayacağıdır. Apple, kişilerden bağımsızdır.

Adamlar dünyanın en iyi katlanabilir telefonunda, olabilecek en iyi katlanabilir ekranı koymuş iziyle bilmemnesiyle, kaç saattir neyi tartıştırıyorsun bana.

250-300k para vereceğim ekranda iz olacak, Samsung baba bu işi cidden yapıyor hem de yarı fiyatına :D
Olmamış, bariz belli anlaşılıyor ama yok diyorlar, ilginç gerçekten. Marka fanı oluyorlar, gözleri hiçbir şeyi görmüyor. Steve Jobs sağken, Wozniak bile açık görüşlüydü, iPhone'dan daha iyi seviyeye gelecek diyordu Android için.

Olmamış, bariz belli anlaşılıyor ama yok diyorlar, ilginç gerçekten. Marka fanı oluyorlar, gözleri hiçbir şeyi görmüyor. Steve jobs sağken, wozniak bile açık görüşlüydü, iPhone'dan daha iyi seviyeye gelecek diyordu Android için.

Aynen deyip geç, Duo dünyanın en iyi katlanan telefonu!

Fiyat konusunda suçlunun Apple olduğunu zanneden biriyle tartışmak anlamsız. 2 katından fazla vergi alınıyor telefondan.

O zaman Samsung vergi barışına gitti sanırım.