Olmazsa olmazım değil ama dışarıdaki fiyatlar malum, oldukça ucuz bir alternatif o yüzden. Ama ben pakette yazdığı gibi suyla değil sütle yapıyorum. Siz Nescafe sever misiniz yoksa hiç içmez misiniz?

Nescafe dediğimiz ürün ve benzerleri piyasadaki en ucuz kahve çekirdeklerin demlenmesi ile elde edilen granül kahvelerdir. Bunun yerine kendinize basit bir mokapot alıp kendi kahvenizi demlemeyi deneyin emin olun aradaki içim ve yumuşaklık farkını sizde anlıcaksınız, bu benim görüşümdür Nescafe ve türevleri zorda değilseniz içilmeyecek dandik ürünlerdir.

Nescafe dediğimiz ürün ve benzerleri piyasadaki en ucuz kahve çekirdeklerin demlenmesi ile elde edilen granül kahvelerdir. Bunun yerine kendinize basit bir mokapot alıp kendi kahvenizi demlemeyi deneyin emin olun aradaki içim ve yumuşaklık farkını sizde anlıcaksınız, bu benim görüşümdür Nescafe ve türevleri zorda değilseniz içilmeyecek dandik ürünlerdir.

Mokapot mudur nedir bizim evde bir yerde vardı sanırım ama nerede bilmiyorum. Bu arada ben soğuk içiyorum kahveyi onu nasıl yapacağız?

Dosya Ekleri

• 1782852876234.webp
    1782852876234.webp
    818,2 KB · Görüntüleme: 6
  • 1782852886797.webp
    1782852886797.webp
    772,3 KB · Görüntüleme: 6