- Makaleler
- 1
İşin makarası öyle, tadı acı kahveyi herkes içemiyor.
İşin makarası öyle, tadı acı kahveyi herkes içemiyor.
Paketli urun tukettigimi kim soyledi ki?Büyük ihtimalle gün içinde yediğin paketli ürünler Nescafe'den daha zararlı. Ama olsun -1 de olsa bir şeyden kaçınmak tercih meselesi.
Kızmana gerek yok. Fikrimizi sormuşsun söyledim.Yararlı diye bir iddiamız olmadı zaten.
Zift gibi kahve de içilmez be hocam.
Yav kahve makinesi fiyatlarından haberin var mı? Liseye gidiyorum ben nasıl alayım kahve makinesini?
Her şeyin iyi, güzel, tazesi yurtdışına ihraç edilip bize çer çöp dandik ürünleri sattıkları için o.
Bu arada moka pot kullanmak o kadar zor değilmiş. Biraz araştırdım ama ufak bir sorun var. Evde moka pot ve kahve yok. Onları alınca deneyeceğim.
Amcamın eşi 40 senedir günde bilmem kaç bardak içiyor ölmedi. Ben günde bir bardakla ölmem bence (zaten her gün içmiyorum canım isterse içiyorum)
Nescafe içmek (ki az içiyorum) 20 yılını zehir etmez.Şu şunu yapıyor ölmedi demek saçmalığın daniskasıdır hocam. Ona bakarsanız sigara içip 70 yıl yaşayan var. Önemli olan vücudunuza ne aldığınız. Siz de 70 yaşına kadar yaşayabilirsiniz ama 50 nizden sonra sürüne sürüne 20 yıl daha mı yaşamak istersiniz? Yoksa güzel bir şekilde hayatınıza devam ederek mi?
Kızmadım ama fiyatlar benim için çok yüksek.