Sizce PC yüzünden mi kilom arttı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QQChart
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    sizce

Her gün 500-1000 kalori artıyor. Yürümen sonucu 200 kalori versen ortalama 700 kalori günlük alıyorsun. Yaz başından bu yana 300 gün olmuş. 300x700 kalori 210.000 kalori alırsın. 1 kilo 7700 kalori. Senin 27 kilo almış olman lazım. Tam da 90 küsur kilosun yani bu hesap tutuyor.

Oha aga matematik iyiymiş :d. Yani fazla yedim o zaman :/. Aga bir de midem mi genişledi ne, bazen doyduğumu hissedemiyorum. Yedikçe yiyesim geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bana da oluyor mide geniş doyuramıyoruz.

Yazın PC aldığım için onun da etkisi var benimkine. Eskiden yer yer almazdım. Obez oldum mu emin değilim ama yazdan beri aşırı kilo aldığım kesin.

Üstüne genişliyor bir de.

Konuda yazılan mesajların çoğu yanlış bilgiler, hatta yanlış bilgiler topluluğu.

İlk öncelikle böyle bir matematik yok. 7700 kalori aldığında 1 kilo almazsın, ya da 7700 kalori yaktığında 1 kilo vermezsin. Bazal metabolizma diye bir şey var. Bilmeden etmeden yazmayın şu konulara lütfen.

Bir arkadaş da bulk yapmışsın demiş, bulk sadece yiyerek yapılmaz. Adam spor yapmadan sadece yemiş ve bu bulk olmuyor.

Ayrıca okuldan eve yürümen yeterli değil, ekstra olarak yürüyüş yapman gerekiyor ki, kardiyo olsun.

Peki şu an çok mu kötü durumum? Obez sayılır mıyım? Ekstra yürüyüş okuldan sonra zor oluyor ama haftasonu yürüyüşe çıkmaya çalışırım.

Bir de adamın yaptığı hesap tutuyor. Neden böyle dedin? Metobolizmayı da işin içine dahil etmişti zaten.

Peki şu an çok mu kötü durumum? Obez sayılır mıyım? Ekstra yürüyüş okuldan sonra zor oluyor ama hafta sonu yürüyüşe çıkmaya çalışırım.

Zayıflamak için ne kadar zor olsa da yapmak zorundasınız. Obez olup olmadığınızı anlamak için tartılmanız gerekir, eczaneye gidip tartılabilirsiniz zaten.

Bir de adamın yaptığı hesap tutuyor. Neden böyle dedin? Metobolizmayı da işin içine dahil etmişti zaten.

Öyle bir hesap nerede görülmüş? Okuduğumda kahkahayı bastım. Mantığa göre tutabilir ama bilime göre tutmuyor.

Zayıflamak için ne kadar zor olsa da yapmak zorundasınız. Obez olup olmadığınızı anlamak için tartılmanız gerekir, eczaneye gidip tartılabilirsiniz zaten.
Görünüşte obez miyim sizce? Birde bu kadar kısa sürede sizce böyle olmam çok aşırı değil mi? Pc bu kadar etkili olabilir mi?

Genel konuşuyoruz hem benim yaptığım hesap hata paylarıyla tuttu mu tuttu ne konuşuyorsun o zaman burada kesin bilgi vermiyoruz aşağı yukarı bilgi veriyoruz az ye çok koş demek yerine biraz daha detaylandırıyoruz.

Görünüşte obez miyim sizce? Bir de bu kadar kısa sürede sizce böyle olmam çok aşırı değil mi? PC bu kadar etkili olabilir mi?

Fazla kilolusun obez olmak için 120 130 kilo falan olman lazım.

Görünüşte obez miyim sizce? Bir de bu kadar kısa sürede sizce böyle olmam çok aşırı değil mi? PC bu kadar etkili olabilir mi?

Görünüşten anlaşılmaz ama tam sınırda gibisiniz. PC etkili değil, masa başında oturman etkili. Günlük yürüyüşünü yapsan sabit kilonda dururdun hatta kilo bile verebilirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…