10710
Başarılı
Yasa dışı paylaşım ne olabilir ki

Genelde korsan içerik paylaşımlarına veriliyor. Çok sık verilen bir uyarı değil.
30-35 demiştim bende, ödül filan yok mu ya? (!)Son 1 hafta içerisinde verilen uyarı sayısı tam tamına: 34!
Yeni gördüm mesajı ya.Öncelikle ekibe yeni katılan @mortem.dll ve @Craxidor'a hoş geldiniz demek istiyorum. Ekibimiz büyüyor, güzel.
Gelelim uyarı sayısına: Arkadaşlar siz ne yaptınız? 500, 1000, 2000 gibi rakamlar havalarda uçuşuyor. Burası öyle bir forum değil. Gerekmedikçe, yerinde olmadıkça hiçbir üyemize bu şekilde uyarı vermemekteyiz.
Son 1 hafta içerisinde verilen uyarı sayısı tam tamına: 34!
Ancak, bu sayının içerisinde 8 adet uyarının 0 puan ve 0 saat süreyle verildiğini, kalan uyarılarının da bir miktarının verildikten sonra sonlandırıldığının yani soft uyarıya çevrildiğini bildirmek isterim!
Verilen uyarıların alanlar ve verilme sebepleri:
Uyarı nedeni AdetGereksiz mesajlar 7Yazım kurallarına uymayan mesaj 4Uygunsuz üslup 4İçerikle ilgisi olmayan konu başlığı 2Birden fazla cümleyi tek cümle gibi yazmayın 2Özel isim ve kısaltmaların yanlış yazımı 2Çifte konu 1Yasa dışı paylaşım 1Çoklu üyelik 1Soru cümlesinin yanlış yazımı 1Diğer üyelere hakaret 1Moderasyon ekibine hakaret 1Yanlış bilgi 1Her kelimeye büyük harfle başlamayın 1Öneri konu limit aşımı 1Profil fotoğrafı değiştirme yasağı 1İkinci el kategorisi dışında satış yapmak 1Yapay zeka ile oluşturulan içerik paylaşımı 1İfade bırakma yasağı 1
Tarihlere göre uyarı verilme sayısı:
20 Haziran Pazar son 12 saat ve 22 Haziran Pazartesi: 5
23 Haziran Salı: 6
24 Haziran Çarşamba: 6
25 Haziran Perşembe: 6
26 Haziran Cuma: 8
27 Haziran Cumartesi: 1
28 Haziran Pazar ilk 12 saat: 2