Kamyon devrildi, save dosyası da orada başlıyor. Ne yapmam gerek?
Detaylar
Kim cevapladı?Oyunu bu yüzden silmiştim.Kamyon devrildi, save dosyası da orada başlıyor. Ne yapmam gerek?
Oyun final verdi
Ethem Efe
Üstün
Kamyon devrildi, save dosyası da orada başlıyor. Ne yapmam gerek?
Yanlış hatırlamıyorsam vinç ile bir yere bağlayıp çıkarabiliyordunuz. Ya da o kamyonu şimdilik bırakıp başka bir araca geçin o araçla kurtarın.
Mümkün olduğu kadar gerçekçi oynuyorum. Bir kamyonu devirirsem, onu almak için başka bir kamyon alırım.Kamyon devrildi, save dosyası da orada başlıyor. Ne yapmam gerek?
Kurtarmayı da kullanmıyorum çünkü AAA sizi büyük teçhizatı bir dağın tepesine devirmeye gelmiyor.
Sonuç olarak Michigan'da bir ağaca sıkışmış bir izci 800 var ve sonsuza kadar orada kalacak hahaha
V ye basıp oradan Recove deyince arabayı aldığım yere attı ama amele oyunu.
Keslnlikle. Bi taraflarımdan terler akmıştı oynarken, 3 saat dayanabildim.V ye basıp oradan Recove deyince arabayı aldığım yere attı ama amele oyunu.
Keslnlikle. Bir taraflarımdan terler akmıştı oynarken, 3 saat dayanabildim.
İyi ki parayla almamışım.
Ethem Efe
Üstün
Oyunun gerçekçiliği bu, recover demeniz gereksiz aslında, oyunu cidden gerçekçi ve amacı ile oynamak isteseydiniz başka bir araçla tırı kurtarmaya gidebilirdiniz.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar.Oyunun gerçekçiliği bu, recover demeniz gereksiz aslında, oyunu cidden gerçekçi ve amacı ile oynamak isteseydiniz başka bir araçla tırı kurtarmaya gidebilirdiniz.