Bu kadar kişi sorun yaşıyorsa, bunun çok normal bir durum olduğu söylenemez. Son aldığım ürünün üzerindeki model etiketini bile sökmüşlerdi. Artık pahalı ürün alacağım zaman, daha fazla para verip mağazalardan satın alıyorum.

Hocam 3 gün önce sizin gibi düşünerek Media markete gidip 2K ASUS TUF serisi 27' monitör aldım. Sizinle aynı fikirdeyim.

Sanırım Hepsiburada kargo işini sağlam tutuyor hocam, keza mayıs ayında anneler gününde anneme robot süpürge almıştım. Satıcı yine HB idi. Onu da çok düzgün kutusuyla teslim ettiler. Yalnız harici kutuya koymamışlardı. Kendi kargosundan (HepsiJet) kaynaklı diye düşünüyorum.

Benim fark ettiğim kadarıyla çoğu Yurtiçi ve Aras Kargo ile gelen üründe sorun yaşamadım, özellikle kargo konusunda Yurtiçi çok güzel ve hızlı çalışıyor.

Bende kahve makinesi aldım Amazon'dan. Hepsiburada ve Trendyol'la benzer fiyatlar olmasına rağmen Amazon'u güvenli bulduğum için oradan aldım. Satıcı gönderici Amazon'du ürün kendi kutusunda geldi ve kullanılmıştı, hediye çekiyle olmasaydım iade ederdim. Amazon bitmiştir artık benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon üzerinden iki farklı seçenekle alışveriş yapılabiliyor. Bunlardan biri Amazon Türkiye, diğeri ise Amazon Depo. İkisi de farklı işleyişlere sahip. Amazon Depo ikinci el ürün satışı da yapıyor. Bence son dönemlerde gönderilen ürünler birbirine karıştırılıyor. Durumun daha net anlaşılması için görseli aşağıda paylaşıyorum. Ürün satın alırken o ayrıntıyı gözden kaçırmayın.

Ekran görüntüsü 2025-12-31 011546.webp
Ekran görüntüsü 2025-12-31 011847.webp