İyi bari ya.
Ben videoya çekiyorum açarken ne olur ne olmaz diye.![]()
Kutuyu böyle gorunce destege yazdım ben. Acma dedi. Sonra zam geldi 1200 TL. Dedim bu farkı ödemek ıstemıyorum dedim. Baktım sorun cıkarıyor açtım kutuyu.
İyi bari ya.
Ben videoya çekiyorum açarken ne olur ne olmaz diye.![]()
1 Video çekmedik diye iade falan almazlar mazallah.![]()
Ya ufak tefek ezik ile ben de uğraşmıyorum üründe bir sorun olmadıkça tabii ki.Kutuyu böyle gorunce destege yazdım ben. Acma dedi. Sonra zam geldi 1200 TL. Dedim bu farkı ödemek ıstemıyorum dedim. Baktım sorun cıkarıyor açtım kutuyu.
Evet doğru. Olması gereken bu.En ucuz malları bile video ile açıyorum bu arada. Bu bence büyük bir güvence.
Ya ufak tefek ezik ile bende uğraşmıyorum üründe bir sorun olmadıkça tabii ki.
Yakın zamanda hem Hepsiburada'dan hem de Amazon üzerinden lego ürünleri satın aldım. Hepsiburada, aldığım 3 ayrı ürünü de 3 ayrı kutuya koyup tertemiz teslim etti. Amazon'dan ise 2 ürün almıştım, ikisini birlikte tek bir kese kağıdına koyup gönderdiler. Haliyle kutular kargoda biraz deforme olmuş. Çok da önemli değil, büyük bir hasar yok ancak koleksiyon ürününü için böyle paketleme yapılmamalı.
En iyilerden birisi olduğundan şüphe yok ama eskiden aldığımda paketleme harika olurdu, şimdi biraz maliyetten kısmış gibiler sanki, bilemedim.
Eki Görüntüle 214721
Şu anda ekran kartımı iade aşamasındayım. Hepsiburada üzerinden almıştım. Satıcı da kendisiydi. Dikdörtgen bir kutuya koyup göndermişlerdi. Kutuyu inceledim, en ufak bir deforme yıpranma yoktu. Kartın kendi kutusu da sorunsuzdu. Bu konuda bayağı iyiler diyebilirim. İade kısmı ise kartın üzerinde beyaz lekeler ve FPS sorunu. Üretim hatası, yenisiyle değişim talep ettim.
N11 üzerinden ekran kartı aldım 2 ay oldu adamlar üzerine sadece 1 kat patpat sarıp göndermişlerdi ama kutuda ve kartta bir sorun olmadığını görünce iade etmedim (daha PC'ye takıp test edemedim sistem tam hazır değil).