Oltran

Üstün
Makaleler
11
Ya benim öfkemden ne çıkar ayrı konu ama çoğu zaman karşıma çıkıyorlar ben de ne gelirse ağzıma sayıyorum. İnanılmaz öfkeliyim. Bu mantıklı bir şey mi arkadaşlar sizce? Neden bunu soruyorum çünkü bu adamlar laftan anlayacak adamlar değiller maalesef.. Yazdığım şeyleri de atardım ama bilmiyorum hoş karşılanır mı?

Ya benim öfkemden ne çıkar ayrı konu ama çoğu zaman karşıma çıkıyorlar ben de ne gelirse ağzıma sayıyorum. İnanılmaz öfkeliyim. Bu mantıklı bir şey mi arkadaşlar sizce?
Evet abi, devamını dilerim 🤣🤣🤣
En iyi cevap işaretlersen sevinirim btw çünkü buna verilebilecek daha iyi bir cevap yok.

Atatürk'e laf atıp onun kurduğu ülkede yaşıyorlar kendisine laf atıyorlar.

Atatürk olmasa iki avuç toprak arasında yaşayacaklar (yaşayamayacaklar) haberleri yok.

Ve Atatürk olmasaydı muhtemelen anneleri veya babaları belirsiz olacaktı.

Ve en önemlisi cumhuriyeti kurup, kadınlara hak tanıyarak laik bir ülkede bize en büyük hediyeyi vermiştir.

Atamıza bizim ülkemizde laf atanlar Afganistan'a gidebilir, madem insanlık, kahramanlık yaramıyor, Atatürk'ü madem sevmiyorsunuz o zaman durmayın, gidin hadi tutan mı var.

Şimdi gelsin Atatürk'ü sevmeyen biri gelsin bana bir tane mantıklı neden söylesin bakayım.

Tiktok tarzı yerlerde küçücük çocuklara Atatürk düşmanlığı aşılıyorlar. Yaptıkları her türlü edit bunu gösteriyor. Ya aslında onu paylaşanların fikirleri umrumda değil de neden küçük bir çocuğu manipüle etmeye çalışıyorlar?

Ya arkadaşlar bir insan neden ama neden Afganistan gibi bir düzen ister aklımı kaçırıyorum her seferinde... Hele hele bir kadın neden bunu ister onu hiç ama hiç anlamıyorum. Yahu birinin bilmem kaçıncı cariyesi olmak sana huzur mu verecek cidden? Akıl zararı!

Dayanamıyorum hocam yahu bana ve atama yahudi diyorlar yahu ben öz be öz Türküm. Ki daha neler neler diyorlar, ağıza alınmayacak sözler..

Hayranlık duyulması, izinden gidilmesi gereken bir adamı biz harcıyoruz inanın aklım almıyor bu da öfkemi her seferinde tetikliyor.. Dilerim beni anlamışssınızdır.

Ya arkadaşlar bir insan neden ama neden Afganistan gibi bir düzen ister aklımı kaçırıyorum her seferinde... Hele hele bir kadın neden bunu ister onu hiç ama hiç anlamıyorum. Yahu birinin bilmem kaçıncı cariyesi olmak sana huzur mu verecek cidden? Akıl zararı!

Dayanamıyorum hocam yahu bana ve atama yahudi diyorlar yahu ben öz be öz Türküm. Ki daha neler neler diyorlar, ağıza alınmayacak sözler..
Telefonuzdan not uygulamasını açın, o nota ağızınıza ne gelirse yazın. Yazdıklarınızı hiç silmeyin. Sonra sonra o kada dolacak ki depolanamız bitecek. Sonra da bırakırsınız. Ben yapmıştım.