Sosyal kurallarını ihlal eden gruplaşmalar hakkında duyuru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Barış
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

Ben bu durumu birkaç kez yaşadım ve bu kişilerin birbirleriyle bağlantılı şekilde gruplaştıkları çok belli. Birbirlerinin profillerinde sürekli yorumları bulunuyor. Farklı bir forum kullanıcısı -burada yeni olan birisi de olabilir tabii- onlara uymayan herhangi bir yorum yaptığında toplu şekilde saldırıp olumsuz ifade bırakıyorlar. Kendi fikirlerinin olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki babalarının markası neyin fanatikliğini yapıyorlarsa kafalar gidik hepsinin.

Sanki babalarının markası neyin fanatikliğini yapıyorlarsa kafalar gidik hepsinin.
Ne düşündükleri pek umurumda değil ama yaptıkları davranışlar insanları ortamdan soğutuyor. Geçen bir arkadaşıma forumdan ekran görüntüsü alıp attım. Ne işin var forumlarda evli çocuklu adamsın huzurunu bozacak yer mi arıyorsun demişti. Demek ki insanlar artık böyle kitleleri tanıyor ya da geçmişte tanıyıp kafalarında bir imge oluşturmuşlar.

Sosyal platformların genel problemidir bu gruplaşma, burada da örneklerini gördük ama Techolay Sosyal yetkilileri gerekeni yapmış ellerinize sağlık. Ömrü hayatında eline tornavida alıp bir tane sistem montajı yapmamış klavye kabadayılarına geçit yok daha çok fırın ekmek yemeleri lazım

Kimlerden bahsettiğinize bir benim kafam basmadı galiba.
Ya da yeterince sosyalde takılmıyorum.

İfadeler: D4C
Gruplaşmada olduğunu anladıysanız aslında kanıt var demek değil midir? Sonuçta birlikte hareket ediyorlar. Yoksa gruplaşmadan kastettiğiniz sadece konuşmaları mı? Eğer biliyorsanız bence banlamalısınız.

Bizim bir şeyi fark edip bunun üstünden yürümemiz direkt olarak dışarıdan sorgulamaya açık olabiliyor, bu sebeple adım atmadan önce başka bir kanıt çok işimize yarıyor. Ancak bu durumlar ile hatta özellikle de ifadelerin kullanımı ile ilgili takipteyiz.

İsim verseniz ne olur? Çatlamak üzereyim.

Fark ettim. En çok beğenilen listesinden 1 kişi gitmiş sanırım.

İsim verseniz ne olur? Çatlamak üzereyim.
Şikayet eden kişinin ismini vermek hedef göstermeye girebilir. Eskiden oyun sunucusu yönetirken biz de veremiyorduk, verince panelleme veya tehdit olayları oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…