Gerçekten çok üzücü ancak var olan bir durum.

Ben bunu insanların fikirlerine saygısızlık olarak da yorumluyorum. Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil. Ancak aynı fikre sahip olan insanların farklı bir fikre karşı topluca hareket etmesi tamamen etik dışı bir durumdur.

Tabii ki de arkadaş olabilirler. Ama arkadaşlarıyla aynı düşünmeyen birini gördüklerinde böylesine yüklenmeleri kesinlikle kabul edilebilir değil.

Umarım yasaklama süreleri bittiğinde aynı hatayi tekrarlamazlar. 🙏 grubun varlığından haberimiz vardı. Açıkçası bu haber bana sürpriz olmadı.

Bahsi geçen gruplaşmada üç kişiden fazlası da var. Bunu da biliyoruz. Ancak elimize kanıtlı veri geldiği zaman işleme alıyoruz.

Ben bu durumu birkaç kez yaşadım ve bu kişilerin birbirleriyle bağlantılı şekilde gruplaştıkları çok belli. Birbirlerinin profillerinde sürekli yorumları bulunuyor. Farklı bir forum kullanıcısı -burada yeni olan birisi de olabilir tabii- onlara uymayan herhangi bir yorum yaptığında toplu şekilde saldırıp olumsuz ifade bırakıyorlar. Kendi fikirlerinin olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı markaların ve hatta modellerin bile adeta fanatiği olanlar var. Sürekli birbirlerini destekleyici mesajlar ve emojiler ile insanları manipüle etmeye, psikolojik baskı yapmaya çalışıyorlar. Çok garip ilişkiler.
Sanki babalarının markası neyin fanatikliğini yapıyorlarsa kafalar gidik hepsinin.

Sanki babalarının markası neyin fanatikliğini yapıyorlarsa kafalar gidik hepsinin.
Ne düşündükleri pek umurumda değil ama yaptıkları davranışlar insanları ortamdan soğutuyor. Geçen bir arkadaşıma forumdan ekran görüntüsü alıp attım. Ne işin var forumlarda evli çocuklu adamsın huzurunu bozacak yer mi arıyorsun demişti. :) Demek ki insanlar artık böyle kitleleri tanıyor ya da geçmişte tanıyıp kafalarında bir imge oluşturmuşlar.

Sosyal platformların genel problemidir bu gruplaşma, burada da örneklerini gördük ama Techolay Sosyal yetkilileri gerekeni yapmış ellerinize sağlık. Ömrü hayatında eline tornavida alıp bir tane sistem montajı yapmamış klavye kabadayılarına geçit yok daha çok fırın ekmek yemeleri lazım :cool:

Hepsinin farkındayız ve forumdaki diğer üyelerin bundan rahatsız olduğunu anlamak güç değil. Bazen adım atmak için kanıt gerekebiliyor, maalesef ki bu sebeple geç karar alınabiliyor. İçiniz rahat olsun, temizlemek için adım atmaya devam edeceğiz.
Gruplaşmada olduğunu anladıysanız aslında kanıt var demek değil midir? Sonuçta birlikte hareket ediyorlar. Yoksa gruplaşmadan kastettiğiniz sadece konuşmaları mı? Eğer biliyorsanız bence banlamalısınız.

Gruplaşmada olduğunu anladıysanız aslında kanıt var demek değil midir? Sonuçta birlikte hareket ediyorlar. Yoksa gruplaşmadan kastettiğiniz sadece konuşmaları mı? Eğer biliyorsanız bence banlamalısınız.
Bizim bir şeyi fark edip bunun üstünden yürümemiz direkt olarak dışarıdan sorgulamaya açık olabiliyor, bu sebeple adım atmadan önce başka bir kanıt çok işimize yarıyor. Ancak bu durumlar ile hatta özellikle de ifadelerin kullanımı ile ilgili takipteyiz.

Bizim bir şeyi fark edip bunun üstünden yürümemiz direkt olarak dışarıdan sorgulamaya açık olabiliyor, bu sebeple adım atmadan önce başka bir kanıt çok işimize yarıyor. Ancak bu durumlar ile hatta özellikle de ifadelerin kullanımı ile ilgili takipteyiz.

İsim verseniz ne olur? Çatlamak üzereyim.

Fark ettim. En çok beğenilen listesinden 1 kişi gitmiş sanırım.

İsim verseniz ne olur? Çatlamak üzereyim.
Şikayet eden kişinin ismini vermek hedef göstermeye girebilir. Eskiden oyun sunucusu yönetirken biz de veremiyorduk, verince panelleme veya tehdit olayları oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör: