Gerçekten çok üzücü ancak var olan bir durum.
Ben bunu insanların fikirlerine saygısızlık olarak da yorumluyorum. Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil. Ancak aynı fikre sahip olan insanların farklı bir fikre karşı topluca hareket etmesi tamamen etik dışı bir durumdur.
Tabii ki de arkadaş olabilirler. Ama arkadaşlarıyla aynı düşünmeyen birini gördüklerinde böylesine yüklenmeleri kesinlikle kabul edilebilir değil.
Umarım yasaklama süreleri bittiğinde aynı hatayi tekrarlamazlar.grubun varlığından haberimiz vardı. Açıkçası bu haber bana sürpriz olmadı.
Bahsi geçen gruplaşmada üç kişiden fazlası da var. Bunu da biliyoruz. Ancak elimize kanıtlı veri geldiği zaman işleme alıyoruz.
Ben bu durumu birkaç kez yaşadım ve bu kişilerin birbirleriyle bağlantılı şekilde gruplaştıkları çok belli. Birbirlerinin profillerinde sürekli yorumları bulunuyor. Farklı bir forum kullanıcısı -burada yeni olan birisi de olabilir tabii- onlara uymayan herhangi bir yorum yaptığında toplu şekilde saldırıp olumsuz ifade bırakıyorlar. Kendi fikirlerinin olmadığını düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: