Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Gastronomi joined chat.
Yumurta kırmaktan başka yemek bilmiyorum hocam.
Ogrenirsin hocam. Kimse anasinin karnindayken ogrenmiyor.
Beyazıt
Üstün
Çizgi Film ve Animasyon.
Gastronomi.
İyi bir üniversitede tarih bölümü olabilir.
Sözelde çok bir bölüm yok, ben önünün çok açık olduğunu düşünmüyorum. Sözelden öğretmenlik okuyup, KPSS ile devlete girmeyi deneyebilirsiniz ancak alımlar az. Çizgi Film ve Animasyon okuyan biriyle tanışmıştım ve bir oyun firmasında çalışıyordu. Gastronomi ise onu açık bir bölüm bence, çok iyi yerlere gelebilirsiniz.
Gastronomi.
Sözelde çok bir bölüm yok, ben önünün çok açık olduğunu düşünmüyorum. Sözelden öğretmenlik okuyup, KPSS ile devlete girmeyi deneyebilirsiniz ancak alımlar az. Çizgi Film ve Animasyon okuyan biriyle tanışmıştım ve bir oyun firmasında çalışıyordu. Gastronomi ise onu açık bir bölüm bence, çok iyi yerlere gelebilirsiniz.
Çizgi Film ve Animasyon.
Gastronomi.
Ne okursa okusun, kendini geliştirdiğinde+1 öne çıkmış oluyor. Bizim bölümde bile o kadar fazla çürük elma var ki. İşime geliyor aslında.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gastronomi iyi düşünülmesi gereken bir kariyer pek çok insanın fiziksel yoruculuğunu ve psikolojisini kaldıramayacağı gözüktüğünden daha ağır bir iş. Haftasonu veya bayram tatiliniz vs. yok 12 saatten başlayıp uzayan yorucu ağır saatleriniz var.
Mühendisliği , gastronomiye tercih edip , yemek yapma tutkumu kendime hobi olarak saklamaya karar vermek zor bir karar olmuştu benim için ama arkasındayım.
Gastronomi iyi düşünülmesi gereken bir kariyer pek çok insanın fiziksel yoruculuğunu ve psikolojisini kaldıramayacağı gözüktüğünden daha ağır bir iş. Hafta sonu veya bayram tatiliniz vs. yok 12 saatten başlayıp uzayan yorucu ağır saatleriniz var.
Mühendisliği, gastronomiye tercih edip, yemek yapma tutkumu kendime hobi olarak saklamaya karar vermek zor bir karar olmuştu benim için ama arkasındayım.
Evet ben de gastronomi ogrencisi ve ayni zamanda part time restoranda calisan biriyim. Sap sari saclarim vardi artik beyazlarim bile var.
Tutkunuz varsa üstesinden gelirsiniz benim g*tüm yemedi. İlerde Mühendislikten sıkılırsam Le Cordon Blue da 9 ay kurs alıp bende kariyer değişikliği yapabilirimEvet ben de gastronomi ogrencisi ve ayni zamanda part time restoranda calisan biriyim. Sap sari saclarim vardi artik beyazlarim bile var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-