Steam üzerindeki indirme hızı sorununu ancak indirme bölgesini değiştirerek çözebilirsiniz. Lüksemburg-Almanya gibi yerler yapın indirme hızınız eskisine göre çok daha iyi olacaktır, kendiniz deneyerek de en iyi hızı aldığınız sunucuyu seçebilirsiniz. İstanbul ne yazık ki yüksek hızda stabil değil. Ama diğerleri hakkında pek bir bilgim yok maalesef.
Wi-Fi'daki yavaşlığı Türk Telekom'da fiber ilk geldiği zamanlarda bende yaşıyordum, 1000MBPS'yi Wi-Fi üzerinden alabilmek için yeni bir modem talep ettim ve yenisiyle değiştirdiler. Şu an yeni modem ile Wi-Fi üzerinden 700-800 civarı alabiliyorum. İlk verdikleri modemde 100-200 civarındaydı.
Steam üzerindeki indirme hızı sorununu ancak indirme bölgesini değiştirerek çözebilirsiniz. Lüksemburg-Almanya gibi yerler yapın indirme hızınız eskisine göre çok daha iyi olacaktır, kendiniz deneyerek de en iyi hızı aldığınız sunucuyu seçebilirsiniz. İstanbul ne yazık ki yüksek hızda stabil değil. Ama diğerleri hakkında pek bir bilgim yok maalesef.
Wi-Fi'daki yavaşlığı Türk Telekom'da fiber ilk geldiği zamanlarda bende yaşıyordum, 1000MBPS'yi Wi-Fi üzerinden alabilmek için yeni bir modem talep ettim ve yenisiyle değiştirdiler. Şu an yeni modem ile Wi-Fi üzerinden 700-800 civarı alabiliyorum. İlk verdikleri modemde 100-200 civarındaydı.
Wi-Fi için 2.4GHz ve 5 GHz ağları tek isim ile yayın yapıyorsa onları ayırabilirsiniz. Ek olarak 2.4GHz için kanal 13, 5GHz için kanal 36 olarak kullanabilirsiniz. Ayırdıktan sonra cihazı da güzel yerleştirirseniz tüm evde 5 GHz ile kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde evin en uzak noktasında +100 Mbps alabiliyorum.
Bir de WARP indirip oradan hız testi ve genel olarak interneti test edebilir misiniz?
Wi-Fi için 2.4GHz ve 5 GHz ağları tek isim ile yayın yapıyorsa onları ayırabilirsiniz. Ek olarak 2.4GHz için kanal 13, 5GHz için kanal 36 olarak kullanabilirsiniz. Ayırdıktan sonra cihazı da güzel yerleştirirseniz tüm evde 5 GHz ile kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde evin en uzak noktasında +100 Mbps alabiliyorum.
Bir de WARP indirip oradan hız testi ve genel olarak interneti test edebilir misiniz?
Hocam wifide çok bir sorun yok telefondan sadece wp ve instagrama giriyorum o yüzden problem değil. WARP'ı indirdim fakat görseldeki hatayı alıyorum. Acaba DNS'yi 1111 yaptım diye mi?
Hocam söylediğiniz şeyleri yaptım zapret yerine GoodbyeDPI kurdum ama maalesef sorun hala devam ediyor.
Hocam Wi-Fi'de çok bir sorun yok telefondan sadece wp ve Instagram'a giriyorum o yüzden problem değil. WARP'ı indirdim fakat görseldeki hatayı alıyorum. Acaba DNS'yi 1111 yaptım diye mi?
Sansüronline engelliyor gibi zapret deneyin hocam WARP'a gerek yok onun yerine Windows ayarlarından DNS kısmında şifrelemeyi otomatik şablon yapın ve 1.1.1.1, 9.9.9.9 girin.
Hocam arkadaşların dediği gibi bilgisayar veya modem üzerine GoodByeDPI veya Zapret kurun, kuramadıysanız Android cihazınız için RethinkDNS kurun, içinden Anti-Censorship ayarlarını yapın kendinize göre her türlü çalışır.
Hocam arkadaşların dediği gibi bilgisayar veya modem üzerine GoodbyeDPI veya zapret kurun, kuramadıysanız Android için RethinkDNS kurun, içinden anti-censorship ayarlarını yapın kendinize göre her türlü çalışır.