NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 841 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 744 23 Şubat 2026 #21 kompetankedi dedi: Android için ByeDPI öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt içine entegreli bir DPI Bypass sistemi var, ayrıca asıl en önemli özelliği Ad-Block olması. ByeDPI vs. sadece DPI Bypass yapar bu ekstra System Firewall olarak da güzel özellikleri bulunuyor, tavsiye ederim bir deneyin.
kompetankedi dedi: Android için ByeDPI öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt içine entegreli bir DPI Bypass sistemi var, ayrıca asıl en önemli özelliği Ad-Block olması. ByeDPI vs. sadece DPI Bypass yapar bu ekstra System Firewall olarak da güzel özellikleri bulunuyor, tavsiye ederim bir deneyin.
cartel Yetkin Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 922 Çözümler 2 Beğeniler 834 23 Şubat 2026 #22 Versatil dedi: Ben Gaziantep'te yaşıyorum yine de mantıklı olur mu? Mesafe baya var çünkü. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Ama bence her türlü İstanbul sunucusundan stabil olur.
Versatil dedi: Ben Gaziantep'te yaşıyorum yine de mantıklı olur mu? Mesafe baya var çünkü. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Ama bence her türlü İstanbul sunucusundan stabil olur.