Hayır, bir gün uygulayıp ertesi gün dinleniyorsunuz. Dinlenme günlerinde karın egzersizleri ve hafif kardiyo yapıyorum ben.

Her gün değil 1 gün off day yapın, program değiştirmeye çalışmayın hareketlerde ustalaşın squat barfiks fena iş yapıyor.

5 gün yapıp 2 gün dinlensek iyi olur mu? Gün içerisinde çok vaktim oluyor çünkü. Örneğin: Hafta içi 4 gün hafta sonu 1 gün. Cuma+pazar off day.

5 gün yapıp 2 gün dinlensek iyi olur mu? Gün içerisinde çok vaktim oluyor çünkü. Örneğin: Hafta içi 4 gün hafta sonu 1 gün. Cuma+pazar off day.

Burada önemli olan idmandan sonra çalıştığın kas gruplarını dinlenmek. Kaslar dinlenirken büyür çünkü.

Ağır gireceğiniz için büyük kas gruplarının dinlenme süreleri fazla oluyor kası yıpratmak kadar dinlendirmek de önemli.

Son düzenleme:
Sizce haftada hangi gün çalışıp dinlenmeliyim? Ve sizin de önerebileceğiniz Full body antrenman programları var mı?

Sizce haftada hangi gün çalışıp dinlenmeliyim? Ve sizin de önerebileceğiniz Full body antrenman programları var mı?
Haftada en az 3-4 gün çalışmalısınız. Size zaten başlangıç programı salon tarafından verilecektir. Şu an için buna bağlı kalın. Split, Full Body, PPL gibi varyasyonlar için henüz erken.

Haftada en az 3-4 gün çalışmalısınız. Size zaten başlangıç programı salon tarafından verilecektir. Şu an için buna bağlı kalın. Split, Full body, PPL gibi varyasyonlar için henüz erken.

Salonların verdiği herkese aynı olduğu için kişisel bir şeyler oluşturmak daha iyi olur ilk ay için salonun verdiği kullanılabilir.

Ben de yeni başladım, birçok kişi tam vücut antrenmanları yapmalısın dedi. İlk 2 haftayı bu programla geçirdim:
Eki Görüntüle 74986
Squat'a boş barla başlamanı tavsiye ederim.

Bu daha çok evde kısıtlı imkanlarla yapılacak tarzda bir program olmuş. Spor salonunda yapılabilecek daha iyi egzersizler var.

Arkadaşlar bu programı kullanmaya başlıyorum o zaman. Sorun çıkmaz ise.

1- Machine chest press
2- Seated row
3- Shoulder press
4- Triceps pushdown
5- Biceps curl
6- Leg extensions
7- Leg curl

Tüm hareketleri 3 set 12 tekrar olacak şekilde bu programı uygulamanızı öneririm. 1 gün git 1 gün dinlen şeklinde uygulayabilirsiniz. Tabii spor salonundaki hocalardan program da isteyebilirsiniz. 1-2 ay sonra yeni bir programa geçebilirsiniz.

Bu daha çok evde kısıtlı imkanlarla yapılacak tarzda bir program olmuş. Spor salonunda yapılabilecek daha iyi egzersizler var.

1- machine chest press.
2- seated row.
3- shoulder press.
4- triceps pushdown.
5- biceps curl.
6- leg extensions.
7- leg curl.

Tüm hareketleri 3 set 12 tekrar olacak şekilde bu programı uygulamanızı öneririm. 1 gün git 1 gün dinlen şeklinde uygulayabilirsiniz. Tabii spor salonundaki hocalardan program da isteyebilirsiniz. 1-2 ay sonra yeni bir programa geçebilirsiniz.

Reis teşekkürler öncelikle. Bugün başladım program ile spora gayet iyi geçti pek zorlanmadım.
1- Machine Chest Press.
2- İncline Barbell Press dumbeller ile.
3- Polaris.
4- Pulldown
5- Telde Rowing.
6- Barcurl (10kg yapıyorum)
7- Dumbell Curl (5kg yapıyorum)
Bu hareketlerin hepsi 3 set 15 tekrar şeklinde.
8- 15dk Cardio (5km hızda yapıyorum)
Bana bunları verdiler program olarak, gayet hoşuma gitti. Ağırlıklarla hafiften başladım. İlk 10 gün bunları uygulayacaksın dediler. Saolsunlar yardımcı oldu oradaki antrenör abi.