losxy0

Yetkin
Arkadaşlar selamünaleyküm iyi akşamlar dilerim. Evimize yakın bir Fitness'a yazıldım. Yarından itibaren başlayacağım. Fakat iyidir hoştur ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Aletleri biliyorum fakat nasıl yapacağımı nasıl bir program ile çalışacağımı bilmiyorum. Beslenme, aletler, uyku gibi sorunum yok. Tek eksik olan şey oraya gidince ne yapacağım? Dediğim gibi sorunum bu. Yardımcı olur musunuz?

Bilmiyorsanız birilerine sorun, kimse sizi küçümsemez spora başladığınız, yeni olduğunuz için daha doğrusu. Sizin adınıza sevinirler ben her yanlış yaptığımda biri gelip gösterdi yanlışlarımı yeni arkadaşlar edindim daha eğlenceli geçmeye başladı antrenmanlarım.

Bilmiyorsanız birilerine sorun kimse sizi küçümsemez spora başladığınız için sizin adınıza sevinirler ben her yanlış yaptığımda biri gelip gösterdi yanlışlarımı.

Beni yanlış anladınız hocam. Program gerekiyor. Oraya gittiğimde nasıl bir program ile çalışacağım, hangi gün hangi hareketi yapacağım, bir bölgeyi kaç gün çalışmalıyım bu tarz sorunlarım var. Aletleri biliyorum çoğunu sıkıntı yok. Eğer yanlış yapacak gibi olursam dediğiniz gibi sorarım.

Ben de yeni başladım, birçok kişi tam vücut antrenmanları yapmalısın dedi. İlk 2 haftayı bu programla geçirdim:
1723832414339.webp

Squat'a boş barla başlamanı tavsiye ederim.

Çok basit ilk olarak 1 aylığına Full body bir antrenman bulacaksın ve vücudunu antrenmana alıştıracaksın. Bu sırada YouTube üzerinden yapacağın hareketlerin doğru formunu izleyeceksin ya da bilen birine soracaksın. Kas gelişimi için nelere ihtiyacın var bunu ağır sağlam kanalından birkaç video izleyerek kafana oturtabilirsin. Nasıl beslenmelisin bunları öğrendikten sonra gerisi akar gider.

Beni yanlış anladınız hocam. Program gerekiyor. Oraya gittiğimde nasıl bir program ile çalışacağım, hangi gün hangi hareketi yapacağım, bir bölgeyi kaç gün çalışmalıyım bu tarz sorunlarım var. Aletleri biliyorum çoğunu sıkıntı yok. Eğer yanlış yapacak gibi olursam dediğiniz gibi sorarım.

Ekleme yapacaktım alt kısma buradan yazayım, ilk ay fullbody yapın vücut alışsın spora daha sonra düzgün bir program isterseniz verirler.

Ben de yeni başladım, birçok kişi tam vücut antrenmanları yapmalısın dedi. İlk 2 haftayı bu programla geçirdim:
Eki Görüntüle 74986
Squat'a boş barla başlamanı tavsiye ederim.

Sağ olasınız hocam. Bu tarz bir şey lazım bana da. Bu programı her gün uyguluyoruz değil mi? Bir de aynı anda kilo almaya çalışıyorum sağlıklı şekilde yağsız şekilde almaya çalışıyorum. Negatif etkisi olur mu?

Sağ olasınız hocam. Bu tarz bir şey lazım bana da. Bu programı her gün uyguluyoruz değil mi? Bir de aynı anda kilo almaya çalışıyorum sağlıklı şekilde yağsız şekilde almaya çalışıyorum. Negatif etkisi olur mu?
Hayır, bir gün uygulayıp ertesi gün dinleniyorsunuz. Dinlenme günlerinde karın egzersizleri ve hafif kardiyo yapıyorum ben.

Her gün değil 1 gün off day yapın, program değiştirmeye çalışmayın hareketlerde ustalaşın squat barfiks fena iş yapıyor.