Kilom az, bunu yemek yiyerek değil de spor yaparak almak istiyorum. Hem bileklerin çok zayıf onu da geliştiririm. Yapacağım sporların geneli kaslar için ve karın kası için. Kısaca kas kütlemi arttırmak istiyorum. Bunu yapmak kilo aldırır mı?
Sağlıklı beslenirim. Abur cuburu sevmem. Biri bana abur cubur teklif etse ret ederim.
Ayrıca önereceğiz bir program var mı? Sporu hayatımın bir parçası yapmak istiyorum.

Aldığın kilolar daha güzel durur vücudunda. Kalorisi fazla olan ürünler tüket. Zaten gittiğin zaman sana oradaki çalışan beslenme ile ilgili yardımcı olur. Sor ona bi program çıkarır.

Kilom az, bunu yemek yiyerek değil de spor yaparak almak istiyorum. Hem bileklerin çok zayıf onu da geliştiririm. Yapacağım sporların geneli kaslar için ve karın kası için. Kısaca kas kütlemi arttırmak istiyorum. Bunu yapmak kilo aldırır mı?
Sağlıklı beslenirim. Abur cuburu sevmem. Biri bana abur cubur teklif etse ret ederim.
Ayrıca önereceğiz bir program var mı? Sporu hayatımın bir parçası yapmak istiyorum.
Spor yaparak kilo almak istiyorsan yemek yemek de zorundasın kas kütleni arttıracak şekilde kilo almak istiyorsan hem spor yapıp hemde normalde alman gerekenin üstünde kalori alman gerekir.

İhtiyacın olan kalorinin üstüne maksimum 500 koy, sağlıklı yavaş büyü, yağa dikkat et, protein ihtiyacını karşıladığından emin ol.