Spora 1 hafta ara verince aşırı derece gücüm düşüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mustafac41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 287
  • Etiketler Etiketler
    derece

Mustafac41

Uzman
Sınavlarım olduğu zaman 1 2 hafta ara vermek zorunda kalıyorum. Sonrasında tekrar başladığım zaman nerdeyse kaldırdığım ağırlıklar yarı yarıya düşüyor. Tekrar toparlanmam 2 3 ayımı alıyor. Sizce bu neden oluyor?

Sporu bıraksan bile beslenmene olabildiğince dikkat et. Ayrıca henüz yeni başladıysan ve öyle ara veriyorsan bunlar çok normal.

Hocam ne zamandır spor yapıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şahsen 2 yıldır boks kıckboks tarzı spor yapıyorum kasları dumbella değil torba vurarak adam döverek yaptım 1 ay bile gitmezsem 2,3 idman sonra düzeliyorum belki de kasları nasıl kazandığınızla ilgilidir.

120 bench 3 tekrar

Çok hızlı overload yaptıysan diyeceğim fakat 4-5 yıldır gidiyorum demişsiniz.
Mesela ben 9 ay olacak bench 95 kilo ile giriyorum fakat sakatlıktan neredeyse 1 ay geçti hala aynı güçteyim.
Doğal olarak yapıyorsanız güç düşüşü olmamalı fakat beslenmede önemli.

Yeni sayılmam 4 5 yıldır yapıyorum
Yani ara verdikten sonra elbette hemen aynı kilolara çıkmak mümkün olmaz ama eski kilolara ulaşabilmek için 2-3 ayın geçmesini beklemek de garip geldi. Gerçi 120 kilo Bench yaptığını söylüyorsun bu zaten başlı başına anormal bir durum o yüzden normal kabul edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…