Adamın attığındaki ketoda clamped proteinli keto diyor. Nasıl bir diyet olduğu belli değil, nasıl yapıldığı belli değil detay yok bir şey yok. Google'a keto doesnt cause weightloss pubmed falan yazıp ilk çıkanı atmış gibi.
Pubmedden atınca çünkü dediğin %100 doğru oluyor
Al ben de Google'a "Does keto make you lose weight pubmed" yazdım ilk çıkan bu:
A ketogenic diet, characterized by low calories with high levels of fat, adequate levels of protein, and low levels of carbohydrates, has beneficial effects on body weight control in overweight patients. In the present study, a meta-analysis was conducted to investigate the role of a ketogenic...
pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
ikisi de aynı pubmedden.
Herkes internetten pubmedden kaynak atabilir. Önemli olan senin anlaman.
Eki Görüntüle 61274
Eki Görüntüle 61275
Eki Görüntüle 61276
Sen onu bulursan ben de bunları bulurum? İnternet hepimize açık. Kaynak atan herkes haklı olmuyor.
Yani tıp okuyan birinin yanlış olmaya açık olması ve kendini geliştirmesi lazım. Ama Türkiyede tıp okuyunca artık nası bi ego geliyorsa insana anlamıyorum.
Millet bilmez diye terim kullanman seni kurtarmaz. Bu dediklerin bir süreç. Diyetler bağırsağını da etkiler, beyninin kimyasını ve çalışma şeklini de etkiler, hormon üretimlerini de etkiler. Bunların hepsi de sana kaybedilemeyen kilo olarak dönebilir.
Neyse adam tartışmaya devam etmeyecem diye mesajına düzenleme yapıp eklemiş en çok ona güldüm.