Makaleler
3
Öncelikle merhabalar,

Arkadaşlar ben dün spora başladım. Hatta dün bununla ilgili bir konu açmıştım. Spordan sonra yorgunluktan uyudum. Kalktığımda vücudum aşırı derecede ağrıyordu. Sanki felç kalmışım gibi hareket edemiyordum. Kollarımı, bacaklarımı, boynumu falan kısacası vücudumu oynatamıyordum. Şu an ağrısı geçti. Neden ağrı olduğunu anlamadım. Spor konusunda acemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.

Vücudunuz spor yapmaya alışık olmadığı için spor yaparken çalıştığınız yerler, sabah uyandığınızda et kesiği dediğimiz olaya maruz kalıyor. İlk bir haftadan sonra genelde vücut ağrıları azalır ve sadece spor sonrası çalıştığınız bölgelerde kısa süreli ağrılar yaşarsınız.

Öncelikle merhabalar,

Arkadaşlar ben dün spora başladım. Hatta dün bununla ilgili bir konu açmıştım. Spordan sonra yorgunluktan uyudum. Kalktığımda vücudum aşırı derecede ağrıyordu. Sanki felç kalmışım gibi hareket edemiyordum. Kollarımı, bacaklarımı, boynumu falan kısacası vücudumu oynatamıyordum. Şu an ağrısı geçti. Neden ağrı olduğunu anlamadım. Spor konusunda acemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.
Hamlık ağrısı. Hatta kollarını bile kaldıramayacaksın 3-4 gün boyunca cs karakteri gibi gezeceksin. Sonra geçer.