Fikirleriniz için teşekkür ederim. Konu daha çok Apple Music olmuş. Şunu belirtmeliyim ki, Android ekosistemindeyim. Apple Music kullanmam bu yüzden. YouTube Music, YouTube satın alınca geliyor. Bir taşla iki kuş muhabbeti. Yorumlarınıza göre Spotify, arayüzü güzel ama bireysel olarak 60 TL verilmez. Ses kalitesi kalıyor o zaman geriye. Bir de şarkı önerme ve kütüphane olayı. Arada kaldım yine.
Ses kalitesi kulaklığınız iyi ise ve Windows üzerinden doğru ayarları yaparsanız (yani klasik kullanım) YT ve Spotify içinde de üzmez. YouTube'dan video izlerken veya Netflix'ten dizi izlerken ses sıkıntısı çekmiyorsanız bu müzikler de sizde sıkıntı yaratmaz.

Zaten "Apple nefreti" çok saçma bir konu. Ayrıca Apple kendisi bunu yapıyor zaten. Ürünler çok pahalı, sadece kendi ekosistemlerinde ekstra özellikler kazanıyorlar falan filan.
Apple ürününü eleştirince Apple nefreti oluyor. O zaman yorumu düzeltiyorum. Stüdyo kulaklığı olan Apple Music alsın. Muhtemelen forumun %90 nında falan yok.

Ses kalitesi kulaklığınız iyi ise ve Windows üzerinden doğru ayarları yaparsanız (yani klasik kullanım) YT ve Spotify içinde de üzmez. YouTube'dan video izlerken veya Netflix'ten dizi izlerken ses sıkıntısı çekmiyorsanız bu müzikler de sizde sıkıntı yaratmaz.

Kulaklık olarak QCY HT07 kullanıyorum. Ne kadar iyi olur ses kalitesi bilemem. Yine her halükarda arada kalıyorum.

Deneyin tek tek olmadı, en son hoşunuza gideni kullanırsınız.

Zamanında denedim. Bu yüzden birisini tercih etmem gerekiyor.

Hayır canım Spotify yine üzmüyor ses kalitesi konusunda. Memnunum ben yani, sadece birisi diğerinden daha iyi o kadar.

Bir de birisi diğerinden daha iyi olmak zorunda zaten, hepsinin sunduğu avantaj farklı malum.
Bu işin esprisi oldu, "Apple nefreti" diye bağıranlar anlarlar herhalde.

Kulaklık olarak QCY HT07 kullanıyorum. Ne kadar iyi olur ses kalitesi bilemem. Yine her halükarda arada kalıyorum.

Zamanında denedim. Bu yüzden birisini tercih etmem gerekiyor.
QCY yaklaşık 3 kulaklık kullandım. QCY, bas konusunda çok geri kalıyor, tizleri fena değil ama çok kulak ağrıtıyor. Ses kalitesi olarak pek fark yaratacağını sanmam.

Bu işin esprisi oldu, "Apple nefreti" diye bağıranlar anlarlar herhalde.

QCY yaklaşık 3 kulaklık kullandım. QCY, bas konusunda çok geri kalıyor, tizleri fena değil ama çok kulak ağrıtıyor. Ses kalitesi olarak pek fark yaratacağını sanmam.

Bu modelin bassları ve tizleri tam yerinde dengeli. Birisini tercih edeceğiz artık.