Makaleler
22
Yer
Cordis Die
Merhaba, iyi forumlar. GTA 4 Complete Edition çekilişi düzenlemek istedim. Katılım şartlarını taşıyorsanız Katılıyorum yazıp, Steam profilinizi paylaşmanız yeterlidir. Çekilişe katılım, 8 Eylül Pazar günü akşam saat 20.00'de bitecektir ve sonuç ise 21.00'de açıklanacaktır. Kazanan arkadaş 24 saat içerisinde dönüş yapmazsa çekilişi tekrarlayıp sonucu tekrar bildiririm. Herkese bol şans dilerim.

Katılım Şartları:
  • En az 2 aylık Techolay Sosyal üyeliği
  • Techolay Sosyal'de en az 200 mesaj

Son düzenleme:
Merhaba, iyi sosyaller. GTA 4 Complete Edition çekilişi düzenlemek istedim. Katılım şartlarını taşıyorsanız katılıyorum yazıp, Steam profilinizi paylaşmanız yeterlidir. Çekilişe katılım, 8 Eylül pazar günü akşam saat 20.00'de bitecektir ve sonuç ise 21.00'de açıklanır. Kazanan arkadaş 24 saat içerisinde dönüş yapmazsa çekilişi tekrarlayıp sonucu tekrar bildiririm. Herkese bol şans dilerim.

katılım şartları:
  • En az 2 aylık Techolay Sosyal üyeliği.
  • Techolay Sosyal'de en az 200 mesaj.

Katılıyorum.

Katılıyorum ama konu neden buraya açılmış? Keşke konu dışı kısmına açsaydınız.

Merhaba, iyi sosyaller. GTA 4 Complete Edition çekilişi düzenlemek istedim. Katılım şartlarını taşıyorsanız katılıyorum yazıp, Steam profilinizi paylaşmanız yeterlidir. Çekilişe katılım, 8 Eylül pazar günü akşam saat 20.00'de bitecektir ve sonuç ise 21.00'de açıklanacaktır. Kazanan arkadaş 24 saat içerisinde dönüş yapmazsa çekilişi tekrarlayıp sonucu tekrar bildiririm. Herkese bol şans dilerim.

katılım şartları:
  • En az 2 aylık Techolay Sosyal üyeliği.
  • Techolay Sosyal'de en az 200 mesaj.

Katılıyorum.