- Makaleler
- 1
Katılıyorum.
Katılıyorum.Merhaba, iyi forumlar. GTA 4 Complete Edition çekilişi düzenlemek istedim. Katılım şartlarını taşıyorsanız Katılıyorum yazıp, Steam profilinizi paylaşmanız yeterlidir. Çekilişe katılım, 8 Eylül Pazar günü akşam saat 20.00'de bitecektir ve sonuç ise 21.00'de açıklanacaktır. Kazanan arkadaş 24 saat içerisinde dönüş yapmazsa çekilişi tekrarlayıp sonucu tekrar bildiririm. Herkese bol şans dilerim.
Katılım Şartları:
- En az 2 aylık Techolay Sosyal üyeliği
- Techolay Sosyal'de en az 200 mesaj
Steam profilini atmadan çekilişe katılamazsınız.
Tabii, problem yok.Bende GTA 4 var, fakat sadece arkadaşıma hediye etmek için katılmak istiyorum; eğer sizin için sıkıntı değilse.
Eki Görüntüle 80383
![]()
Steam Community :: MasterSlenderTR
steamcommunity.com
Katılıyorum.Merhaba, iyi forumlar. GTA 4 Complete Edition çekilişi düzenlemek istedim. Katılım şartlarını taşıyorsanız Katılıyorum yazıp, Steam profilinizi paylaşmanız yeterlidir. Çekilişe katılım, 8 Eylül Pazar günü akşam saat 20.00'de bitecektir ve sonuç ise 21.00'de açıklanacaktır. Kazanan arkadaş 24 saat içerisinde dönüş yapmazsa çekilişi tekrarlayıp sonucu tekrar bildiririm. Herkese bol şans dilerim.
Katılım Şartları:
- En az 2 aylık Techolay Sosyal üyeliği
- Techolay Sosyal'de en az 200 mesaj
Kusura bakmayın fark etmemiştim. Sadece kurallar kısmını okudum daKatılıyorum.
![]()
Steam Community :: Flester
Şövalyenin sessizliği, azizliği ve adaleti için kaldır kılıcını!steamcommunity.com
Steam profilini atmadan çekilişe katılamazsınız.