Detaylar
Kim cevapladı?Router modeli nedir?1000 Mbps internetim var, fakat Steam’den oyun indirirken en fazla 500 Mbps alıyorum. Ve bazen bu değer 70’lere düşüyor ve yeniden çıkıyor. Router kaliteli olmadığı için olabilir mi?
Eki Görüntüle 201855
25457
Uzman
Vantiva EGA225CTRN3
Bu hız bazen düşüyor bazen yükseliyor. Mesela en fazla 600 seviyesine çıkmışım. 50 seviyesine düşmesi normal mi?İndirme işleminde yalnız sizin değil sunucunun da bant genişliği önemli. İsterse 10.000 Mbps bağlantı hızı olsun. Steam 500'e kadar izin vermişse 500 indirir.
14 oldu.
Kablo ile mi bağlısınız?Vantiva EGA225CTRN3
Bu hız bazen düşüyor bazen yükseliyor. Mesela en fazla 600 seviyesine çıkmışım. 50 seviyesine düşmesi normal mi?
Eki Görüntüle 201856
14 oldu.
25457
Uzman
Evet, CAT6 kablo ile bağlıyım.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Benim bilgim pek yok ama bu inip düşme çok sık mı oluyor? Eğer arada oluyorsa bence normal. Ama çok sık oluyorsa yönlendirici kalitesinin düşüklüğü de etki edebilir.Bu hız bazen düşüyor bazen yükseliyor. Mesela en fazla 600 seviyesine çıkmışım. 50 seviyesine düşmesi normal mi?
Bir de şöyle bir şey var: SSD mi HDD mi kullanıyorsun, SSD ise SSD'nin yazma hızı kaç? Çünkü indirme işleminde yalnız internet değil depolama biriminin de hızı önemli. SSD internete yetişemiyorsa düşüşler olabilir.
Steam tekil kullanıcı için saniyede maksimum 3.4 gigabit verebiliyor yani sen normal şekilde 1000 alabilmen lazım.
Hocam bütçeniz çıkarsa Xiaomi AX3000t almanızı öneriyorum ISP routerları çöp bidonu.
Hocam bütçeniz çıkarsa Xiaomi AX3000t almanızı öneriyorum ISP routerları çöp bidonu.
25457
Uzman
SSD kullanıyorum, 3000-4000 seviyesinde yazma okuma hızı var. İnip düşmeler çok sık oluyor.Benim bilgim pek yok ama bu inip düşme çok sık mı oluyor? Eğer arada oluyorsa bence normal. Ama çok sık oluyorsa yönlendirici kalitesinin düşüklüğü de etki edebilir.
Bir de şöyle bir şey var: SSD mi HDD mi kullanıyorsun, SSD ise SSD'nin yazma hızı kaç? Çünkü indirme işleminde yalnız internet değil depolama biriminin de hızı önemli. SSD internete yetişemiyorsa düşüşler olabilir.
Aslında hız testleri kablosuz ve kablolu bağlantıda normal çıkıyor fakat özellikle kablosuz bağlantılarda sürekli kopma sorunu yaşanıyor.Steam tekil kullanıcı için saniyede maksimum 3.4 gigabit verebiliyor yani sen normal şekilde 1000 alabilmen lazım.
SSD kullanıyorum, 3000-4000 seviyesinde yazma okuma hızı var. İnip düşmeler çok sık oluyor.
Aslında hız testleri kablosuz ve kablolu bağlantıda normal çıkıyor fakat özellikle kablosuz bağlantılarda sürekli kopma sorunu yaşanıyor.
Hangi DNS kullanıyorsun harhangi bir DPI, proxy ya da açık unuttuğun VPN olabilir mi?
Yeni konular
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-