ONT'den bir Throttling uygulamanaz. Throttling uygulanıyorsa ONT değişimi sonuç vermez.Sağlayıcı ONT'si Steam gibi platformlara büyük bir throttle uyguluyor. En kaliteli modemi de alsanız ONT'den kurtulup SFP geçmedikçe de bundan kurtulamazsınız.
Uyguluyor hocam. Bir arkadaş Superonline kullanıyor ve ONT'den SFP geçti. SFP sonrası hem rotaları iyileşti hem de throttle ortadan kalktığı için tam hızda gerçek indirme hızını kullanıyor. Birebir şahit oldum yani.ONT'den bir Throttling uygulamanaz. Throttling uygulanıyorsa ONT değişimi sonuç vermez.
Mümkün değil.Uyguluyor hocam. Bir arkadaş Superonline kullanıyor ve ONT'den SFP geçti. SFP sonrası hem rotaları iyileşti hem de throttle ortadan kalktığı için tam hızda gerçek indirme hızını kullanıyor. Birebir şahit oldum yani.
Dilerseniz araştırma yapabilirsiniz hocam. Hatta kendisi zamanında burada idi hesabını da silmişti.
Bu sitede kolay kolay bu kadar kesin yorum yapmam, bana güveninDilerseniz araştırma yapabilirsiniz hocam. Hatta kendisi zamanında burada idi hesabını da silmişti.