- Makaleler
- 1
Normalde dualbootun nimetlerinden yararlanırken her oyunu 2 defa kurmamak için Steam'e Windows yüklü olan disk bölümümü tanıtmıştım. Mount etmek için de Dolphin üzerinden yararlanıyordum. Bu sistem de işe yarıyordu bu arada.
Ancak Windows'a format attığımdan beri Dolphin üzerinden diski bağlayamıyorum:
Hal böyle olunca ben de komutla diski bağlamaya karar verdim. Lakin bu kararımdan beri Steam, Windows olan bölüme veri yazamıyor ve aşağıdaki hata oluşuyor;
Bu sorunu çözmek için bölümü fstab'a eklemeye karar verdim, ancak maalesef durum yine aynı.
Steam'in bu diske veri yazabilmesi gerekiyor, bunun yetkilendirmesini nasıl yaparım?
Teşekkürler.
Ancak Windows'a format attığımdan beri Dolphin üzerinden diski bağlayamıyorum:
fsconfig system call failed: no such file (...) hatası veriyor.Hal böyle olunca ben de komutla diski bağlamaya karar verdim. Lakin bu kararımdan beri Steam, Windows olan bölüme veri yazamıyor ve aşağıdaki hata oluşuyor;
Bu sorunu çözmek için bölümü fstab'a eklemeye karar verdim, ancak maalesef durum yine aynı.
UUID=02CAADCFCAADBEF3 /run/media/brkyozell/02CAADCFCAADBEF3 auto rw,user,auto 0 0Steam'in bu diske veri yazabilmesi gerekiyor, bunun yetkilendirmesini nasıl yaparım?
Teşekkürler.