Ben de 2 aylıkken falan olmuşum, hiçbir şey bilmiyorum o yüzden.Garip gelecek ama söylenene göre ciddi bir rahatsızlığım nedeniyle 3 aylıkken olmuşum. (evet doğduktan 3 ay sonra)
Detaylar
Kim cevapladı?Millet yalan söylüyorum zannediyor 3 ayllıkken oldu dediğimde.
@Stereo.Luigi99
Dedikleriniz baştan aşağı yanlış.Ne yazık ki oldum.
Sünnetin dinle hiçbir ilgisi yoktur. Tamamen Arap ve eski Mısır'dan kalma pis bir adettir. Penisi hastalıklardan korumadığı kanıtlanmış olmakla birlikte, cinsel ilişkide alınan zevkin %80'ini yok ettiği ve erken boşalmaya yol açtığı ortaya konmuştur.
Kadir
Başarılı
Keşke banada sorsalardı çok özendim.Ben varım, 15 yaşındayken sormuşlardı olmak istiyor musun diye, hayır dedim ve böyle devam ediyorum.![]()
@cenazeyebekleriz hocam sizde her mesajda olmadığınızı belirtmişsiniz. Kendinizi üste çıkarmaya çalışma havası var amaç ne anlayamadım?. Gerek yok ben oldum çokta mutluyum olunması gerek diye düşünüyorum. Her mesajda belli etmenize gerek yok.
Sünnet oldunuz mu? Garip ama sorasım geldi, sünnetin zararlarını bile bile sünnet olan var mı? Çok zararlı bir eylem ve tamamen karşıyım. Sizin düşünceleriniz neler?
Çok zararlı iğrenç bir davranıştır. O yaşta bir çocuğun ne dini ne de cinsel açıdan hiçbir görüşü olamaz. 17'sine geldiğinde sorarsınız o da "isterse" çok büyük bir hata yapabilir.
Ben oldum, gene olsa gene olurdum herhalde ya. Bu yurt dışında da artık yapılan bir şey. Din ile alakası kalmadı. Ek olarak bizim zamanımızda öyle doktor falan da yoktu. Evde yemek masasına zorla yatırıp yaptılar ne yapacaklarsa. Kimse burada sünnet travmasından bahsetmesin.
Enfeksiyon kapma açısından bilimsel olarak faydalı. Zararları da var mıdır bilmiyoruz, olsa şimdiye deneyimlerdik herhalde yoktur.
The Medical Benefits of Male Circumcision - PMC
www.ncbi.nlm.nih.gov
Yanlış, bilgi sünnete bilimsel açıdan bakacaksak birçok zararı vardır. Evrim olayına döndü şu olayda. Birinin inancı değiştirmez, gerçektir ve zararlıdır.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Çok zararlı iğrenç bir davranıştır. O yaşta bir çocuğun ne dini ne de cinsel açıdan hiçbir görüşü olamaz. 17'sine geldiğinde sorarsınız o da "isterse" çok büyük bir hata yapabilir.
Yanlış, bilgi sünnete bilimsel açıdan bakacaksak birçok zararı vardır. Evrim olayına döndü şu olayda. Birinin inancı değiştirmez, gerçektir ve zararlıdır.
Hocam ben zor ikna olan birisi değilim. Sadece bir videoya yatıracak 30 dakikam yok. Varsa lütfen bir medikal makale atın. Bu medikal makalelerden birisi diğerini yalanlamaz kolay kolay. Bak ben yukarı attım. Orada iyisi kötüsü her türden meseleye yer verilmiş. Okuyun, tartışalım. Zararı varsa da bana daha denk gelmedi. Size geldiyse bilmem.
Bu arada sünneti ne sanıyorsun bilmiyorum ama sünnet etme ile penis boyu küçülmez. İkinci cümlenize istinaden diyorum bunu.
Captain Levi
Yetkin
Oldum ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zararını da görmedim, yine o yaşıma dönsem yine olurum.
Hangi belgeli kanıtmış onlar? Ben söyleyeyim, taraflı kaynaklardan kendinizi kandırmak için okuduğunuz satsafalardan fazlası değil. O kesilen kısım, bir kere penis başını cinsel enfeksiyondan koruması için var. Penisi sürttüğün zaman da seni rahatsız etmesi, o kesilen kısımdan dolayı.
- Penisi hastalıklardan korumadığına değil, koruduğuna dair bir belgeli kanıt var.
2021'de Danimarka'da yapılan araştırmaya göre sünnetin hiçbir şekilde cinsel yolla bulaşan hastalıkları engellemediği gibi enfeksiyonlara karşı da başarısız olduğu ortaya koyuldu. O yıllarda Technopat'ta bunu uzun uzun tartışmışıp, insanlara anlatmıştık...
İlk dediğm göndermeydi anlamamanız yazık olmuş.Makaleyi inceleyeceğim.Hocam ben zor ikna olan birisi değilim. Sadece bir videoya yatıracak 30 dakikam yok. Varsa lütfen bir medikal makale atın. Bu medikal makalelerden birisi diğerini yalanlamaz kolay kolay. Bak ben yukarı attım. Orada iyisi kötüsü her türden meseleye yer verilmiş. Okuyun, tartışalım. Zararı varsa da bana daha denk gelmedi. Size geldiyse bilmem.
Bu arada sünneti ne sanıyorsun bilmiyorum ama sünnet etme ile penis boyu küçülmez. İkinci cümlenize istinaden diyorum bunu.
Yeni konular
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-