- Makaleler
- 3
@MisafirTerliği34, Skype’a geçin rahatlayın. Ekran paylaşımı geldi diye biliyorum.
Çözünürlüğü çok kötü ya.@MisafirTerliği34, Skype’a geçin rahatlayın. Ekran paylaşımı geldi diye biliyorum.
1000 Mbps Türk Telekom ve yeni geçiş yaptığım Süperonline kullanan biriyim.Arkadaşlar, Superonline fiber 1000 Mbps internete geçilir mi? Binamda fiber desteği var. Değer mi?
İşte kullanım senaryosu genel olarak mobil cihazlar olan bir kullanıcının 1GBPS'e para ödemesini mantıklı bulmuyorum bu nedenle. Hızlı erişim elde edeyim, fiyatıda nispeten biraz daha uygun olsun derseniz 500 ve 200'lük paketlerin hayli yeterli olacağını düşünüyorum.@Canepe, kabloyla modern sayılan bütün bilgisayarlar alabilir ancak kablosuz bağlantı ciddi problem. WiFi'den 300 üstünü zor görüyorum.
Kimisi öneriyor gayet memnun kullanan kişiler kimiside memnun olmayabiliyor şans işi galiba
Kablonet'ten geçmeyi düşünüyorum bende Superonline fibere hız olarak 1000MBPS düşünüyorum da değer mi acaba binamda kutusu var Superonline'nin fiber için.