Merhaba,
Yaklaşık bir süredir CS2'de ilginç bir bağlantı sorunu yaşıyorum. İnternet sağlayıcım Turkcell Superonline, paketim 1000 Mbps indirme / 50 Mbps yükleme ve modem olarak TP-Link EX530v kullanıyorum.
Benzer sorunu yaşayan veya çözen varsa kullandığı yöntemi paylaşabilirse çok sevinirim. Gerekirse ping, traceroute ve WinMTR sonuçlarını da paylaşabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık bir süredir CS2'de ilginç bir bağlantı sorunu yaşıyorum. İnternet sağlayıcım Turkcell Superonline, paketim 1000 Mbps indirme / 50 Mbps yükleme ve modem olarak TP-Link EX530v kullanıyorum.
- Türkiye lokasyonlu topluluk sunucularında (Cybershoke vb.) 75-85 ms civarında ping alıyorum.
- Aynı zamanda oyun boyunca sürekli 2-3 seviyelerinde loss görünüyor, zaman zaman daha da yükseliyor.
- Ethernet kablosu kullanıyorum, Wi-Fi değil.
- Hız testlerinde herhangi bir problem görünmüyor. Diğer oyunlarda da bu seviyede ping veya sürekli loss yaşamıyorum.
- Traceroute yaptığımda da sunucuya giden hatta bazı noktalarda gecikme artışı gözlemliyorum.
Benzer sorunu yaşayan veya çözen varsa kullandığı yöntemi paylaşabilirse çok sevinirim. Gerekirse ping, traceroute ve WinMTR sonuçlarını da paylaşabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: