BIG C4LL

Uzman
Yer
Ankara
Sansüronline Valorant'ta İstanbul sunucusunda olmama rağmen 50 ping veriyor, adamlar ışınlanıyor paket kaybı yok ama bu sorunları yasıyorum (alakası var mı bilmiyorum). Şimdiden teşekkürler.

Ben de Superonline kullanıyorum. Bufferbloat ve paket kaybı yaşıyordum genellikle ama dün sabit 230 ms vermeye başladı bir anda. Oyundan çık-gir yapana kadar da düzelmedi ilginç bir şekilde.

Çok uzun süre ve düzenli olarak devam ediyorsa teknik ekip çağırın bence.

Eylül ayından beri bir çok Superonline kullanıcısında aynı sorun var ve kesinlikle çözüm üretmiyorlar. Sadece bir bağlantı düşerken diğer bağlantılar sorunsuz çalışıyor yani internette sorun olmuyor. Bu sorun yaşanan bağlantı sesli iletişim programında da olabiliyor, oyunlarda da olabiliyor vs. Bağlantıyı sıfırlamadan düzelmiyor. @grancoupe arkadaşımızın dediği gibi oyunu veya sesli iletişimi kapat aç yapınca düzeliyor.

Çözüm nedir bilmiyorum, ayladır sorun devam ediyor. Müşteri hizmetleri anlamadığı gibi bir çözüm de üretilemiyor. Gelen teknik ekip bile sorunun merkezden halledilmesi gerekiyor niye bizi yönlendirmişlerki bilmiyoruz dediler. Öyle saçma bir durumun içerisindeyiz.