LMC

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Ben Superonline ONT cihazını değiştirmek istiyorum. Çünkü elimdeki Nokia g-010G-Q ONT cihazının arayüzü kısıtlı. Bu yüzden SFP ONT modeme geçiş yapamıyorum. Superonline, ONT değişimi yapmıyor; ancak modem değişimini ücretli olarak yapıyor.

Sorum şu: Modem değiştirildiğinde, ONT cihazı da beraberinde değişiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Ben Superonline ONT cihazını değiştirmek istiyorum. Çünkü elimdeki Nokia g-010G-Q ONT cihazının arayüzü kısıtlı. Bu yüzden SFP ONT modeme geçiş yapamıyorum. Superonline, ONT değişimi yapmıyor; ancak modem değişimini ücretli olarak yapıyor.

Sorum şu: Modem değiştirildiğinde, ONT cihazı da beraberinde değişiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
ONT değişimi yapılmıştır. Cihaz, Nokia g-010G-R ile değiştirilmiştir.

Değişim esnasında memnuniyetsizliğimi ilettim; hız düşüşleri ve bağlantı kopmaları yaşanıyordu. Ekip arkadaşları da memnuniyet çerçevesinde değişimi gerçekleştirdi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler.

ONT değişimi yapılmıştır. Cihaz, Nokia g-010G-R ile değiştirilmiştir.

Değişim esnasında memnuniyetsizliğimi ilettim; hız düşüşleri ve bağlantı kopmaları yaşanıyordu. Ekip arkadaşları da memnuniyet çerçevesinde değişimi gerçekleştirdi.
  • Superonline'da modem değişikliği yapıldığında, genellikle ONT cihazının da değiştirilip değiştirilmediği, hizmet sağlayıcının politikalarına bağlıdır.
  • ONT değişimi yapmak isteyen kullanıcılar, modem değişikliği sırasında ONT'nin de değişip değişmeyeceği konusunda kesin bilgi almak için Superonline müşteri hizmetleriyle iletişime geçmelidir.
  • Eğer modem değişikliği sırasında ONT değişimi yapılmadıysa, mevcut ONT ile devam edilmesi gerekecektir.
  • Yeni ONT cihazı (örneğin Nokia g-010G-R) talep etmek isterseniz, durumu Superonline'a iletmek ve talep oluşturmak faydalı olacaktır.

Eğer daha fazla detay gerekiyorsa, doğrudan Superonline'ın müşteri hizmetleri ile görüşmenizi öneririm.