Tolere

Uzman
Vodafone taahhüdün bitmesine 6 ay kalan tarifeme 101 lira zam yaptı. Şikayet ettim, hafta içi aramalarını bekliyorum. İlk kez böyle tuhaf bir şeyle karşılaştım. Tabii denetim ve hukuk sorunu olunca bunlar kafasına göre. Eğer sorunumu çözmezlerse olaya nasıl yaklaşmam lazım?

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• vodafone-tarafindan-alenen-yonlendirildim-yaniltildim-1.webp
    vodafone-tarafindan-alenen-yonlendirildim-yaniltildim-1.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 165
Taahhütlü tarifeye zam yapılmaz. Vergi zammı gelirse o yansıtılır. Sizin durumunuz vergi zammından dolayı kaynaklanmıyor.
Karşıda bilinçsiz tüketici olunca, şirketler gelene geçene kazık atıyor.

Hiç sorma hocam. Bilinçli tüketici olmak şart. Hele Türkiye de yaşıyorsan önemli.

Vodafone müşteri temsilcisine bağlandım. Taahhüt bitmeden zam yapılamaz dedi. Şikayet kaydı oluşturdum. Hafta içi sorunum çözülse de çözülmese de gelişmeyi yazarım.

Bugün arandım. Uzatmadan eski fiyata çektiler. İşim olduğu için neden öyle oldu diye sormadım. Ama böyle bir şey yaşarsanız dikkatli olun. Bildiğimiz tazminatlık bir şey. Avukatım yoktu. Olsaydı nemalanmak isterdim bu durumdan. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hiç sorma hocam. Bilinçli tüketici olmak şart. Hele Türkiye de yaşıyorsan önemli.

Vodafone müşteri temsilcisine bağlandım. Taahhüt bitmeden zam yapılamaz dedi. Şikayet kaydı oluşturdum. Hafta içi sorunum çözülse de çözülmese de gelişmeyi yazarım.

Bugün arandım. Uzatmadan eski fiyata çektiler. İşim olduğu için neden öyle oldu diye sormadım. Ama böyle bir şey yaşarsanız dikkatli olun. Bildiğimiz tazminatlık bir şey. Avukatım yoktu. Olsaydı nemalanmak isterdim bu durumdan. Teşekkürler.
Avukatınız olsa da nemalanacağınız bir durum yokmuş ortada. Tazminat zenginleşme kurumu değildir. Sorununuz çözülmüş, umarım tekrar böyle bir sorun yaşamazsınız.