Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ü
Hayir mumkun degil.
Hesabınızın silinmesini talep ettikten 30 gün sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz.
- Makaleler
- 20
Siz kalıcı olarak silmişsiniz. Instagram size geri dönmeniz için 1 ay süre vermiş. Üstelik bu süre üstünden de düz hesap 1 yıl geçmiş. Hesabı geri almanız mümkün değil.Hocam bir sitede böyle diyor ama: "Yanlışlıkla ya da isteyerek bir Instagram hesabını sildiyseniz Instagram yardım merkezine başvuru yapmanız gerekmektedir. Hesabınız kapandıktan sonra Instagram yardım merkezine başvuru yapılarak hesap geri alma formu doldurulur ve işlemin sonuçlanması beklenir."
Maalesef mümkün değil, verileriyle birlikte tamamen silinmiş olduğundan Meta'nın kendisi de artık erişemez.Yaklaşık 1 yıl önce hesabımı tamamen silmek için başvuru yapmıştım. Maalesef 1 ay boyunca hiç girmediğim için kapandı. Bu hesabı geri getirmek mümkün mü?
Instagram vb. sitelerdeki hesap silme bir özellik değil, ülkelerin veri koruma kanunları gereği size sunulan bir haktır, tam olarak böyle olmasa da birazda prestij açısından siteler bunu eklerler. Buna göre hesap silindikten sonra hesaba dair birçok verinin beraberinde silineceği taahhüt edilir. Silinmesinin üstünden 1 yıl geçtiği halde geri getirilebilen bir hesap olması Instagram'ın verileri silmediğini ve taahhütünü yerine getirmediğini ortaya çıkartacaktır. Hesap silindiğinde belkide gerçekten verileri silmiyorlardır, sonuçta bu veriler hala daha işlevsel ama onu size geri vermezler.
Manyak bir para harcarsanız ve önemli bir hesap ise kişiye bağlı olarak açtıranları gördüm. Ama normal şartlar altında bu mümkün değil. Benim hesabım kapatıldı ve destekle 4-5 ay iletişimde kaldım. Hesap uzun süre geçtiği için silindi fakat aralık gibi geri verdiler.
Winner
Üstün
Dostum tam anlamadım. Bizzat sildiğin hesabı mı açtılar?Manyak bir para harcarsanız ve önemli bir hesap ise kişiye bağlı olarak açtıranları gördüm. Ama normal şartlar altında bu mümkün değil. Benim hesabım kapatıldı ve destekle 4-5 ay iletişimde kaldım. Hesap uzun süre geçtiği için silindi fakat aralık gibi geri verdiler.
hmlndr
Uzman
Maalesef mümkün değil, verileriyle birlikte tamamen silinmiş olduğundan Meta'nın kendisi de artık erişemez.
Konuyu uzun zaman sonra hortlatıyorum ama Meta'nın verileri kalıcı sildiğini hiç zannetmiyorum. Kullanıcı hesabı kalıcı silse de üstünden 10 yıl geçse de o veriler Meta'da bir yerde duruyordur. Ben de mayıs 2022'de benden kaynaklı olmayan bomboş bir sebepten dolayı hesabımı silmek zorunda kalmıştım, Haziran 2022'de kalıcı silindi. O zamandan beri açtırmak için uğraşıyorum ama meta veya Instagram ile iletişime geçilmiyor. En son şu anki kullandığım hesaba mavi tik alacağım artık meta verified kısmında canlı yardım desteği falan yazıyor
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-