Tanrı, Ateistleri neden yarattı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    ateist tanrı
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ateistler kendilerini musluman,hristiyan,yahudi olarak gorenlere iman dersi vermek icin yaratilmistir. Ornek olarak Japonya'yi gosterebiliriz buna.

Anlatılan hikayeye bak milletin yazdığı şeye bak. Ya anlayıp yorumlamaktan acizler
Benim forumdan biraz uzaklaşma sebebim de çoluk çocuk ve okuduğunu anlamayan insanlar zaten. Ama ne zaman bir paylaşım yapsam mesaj doğru kişilere de ulaşıyor güzel insanlar da görüyor.

Sizler bizimle uğraşırken, biz bilim kitabını açıp okuyoruz. Bırakın artık bizimle uğraşmayı da gidin, kendinize bir şeyler katın.
Bunu umarım bana söylemiyorsundur.

Herkes kendi için yapıyor.
Cennete girmek için yapmak mı daha vicdanlı yoksa huzur bulmak için mi?

Aramızdaki Ateistler şimdiye kadar kaç kişiye yardımcı oldu?
Çok mantıksız bir argüman. Ateist müslüman kavgasından başka bir şeye sebep olmaz bu sorduğunuz soru. Ha kafir demişsin ha bunu sormuşsun. Güzel bir yazı paylaştım. Altında tartışma istemiyorum.

Tartışılmayacak konuyu kapatabilirsin. Beğeni atar geçeriz.

Yardımdan kastın ne?
Yoğun trafikte karşıya geçmeye çalışan yaşlı.
Salıncaktan düşen çocuk.
Otobüste yer bulamayan yaşlı.
Ağaçta kalan Kedi.
Parasız kalan dilenci.

Ben de bu sorundan yakınıyorum. Herkes kendi istediği şekilde konuları eğip büküyor. Nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor.

Bu arada bence sana dedi onu XD.

İkisi de neredeyse benim gözümde aynı. Fakat katı kurallarla yapılmamasını tercih ederim. Biraz esnek olmalıyız.

İkisi de neredeyse benim gözümde aynı. Fakat katı kurallarla yapılmamasını tercih ederim. Biraz esnek olmalıyız.
Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi yapmazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…