Tanrı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 270
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 112
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B

1. Dünyada denge diye bir şey yok.
2. Dünya tamamen fizik kanunları ile dönüyor.
3. Üstteki cevap.
4. Alakasız bir cevap.
5. Hakaretinizi size iletiyorum. Bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın lütfen.

1. Dünyada denge diye bir şey yok.
2. Dünya tamamen fizik kanunları ile dönüyor.
3. Üstteki cevap.
4. Alakasız bir cevap.
5. Hakaretinizi size iletiyorum. Bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın lütfen.
1- The Grand Design - Sephen Hawking
2- Tanri'nin dunyayi yonetme sekli okus pokus olacak degildi.
4- En yaygin ateist argumanina cevap yazdim
5- Hakaret yok kendi fikrim, kisisel degildi.

Kitapta teoriler anlatılıyor.
Kesin kaideli bir kanit olarak atmadim, maksat Celal Sengor denen uzmanlik alani ne oldugu belirsiz kisiler yerine fikir olusturmasi acisindan Stephen Hawking hocamizdan okumanizi tavsiye ettim.

Kitapta teoriler anlatılıyor.
Her şey bir teori zaten. Hiç bir şeyin tamamen doğru olduğunu kimse söyleyemez. Eğer bu kafayla bu tür kitaplardan uzak durursanız cidden %52 gibi olmaya başlarsınız.

Ayrıca deli raporu olan bir patlamış mısır gibi kişilerden de uzak durmanızı tavsiye ederim. Adamın Türkiye vatandaşlığı bile yok.

Her şey bir teori zaten. Hiçbir şeyin tamamen doğru olduğunu kimse söyleyemez. Eğer bu kafayla bu tür kitaplardan uzak durursanız cidden %52 gibi olmaya başlarsınız.
Uzak durduğumu kim söyledi? İçinde ne olduğunu söyledim. Konumuzla alakası olmayan bir şey. Teorileri değil Tanrı'yı konuşuyoruz.

Kadir Misiroglu gibi tipitipleri dinlemiyorum. Arguman uretemeyince dalga gecmeye calismayin lutfen.
Yanlış anladın galiba, ben dalga geçmiyorum. Dediğiniz üzerine cevap verdiğiniz kişinin bu adamı da ciddiye almamasını söylüyorum.

İnsan gibi basit bir varlığın cevaplandıramayacağı ve ne kadar düşünürse düşünsün net bir düşünce alamayacağı bir konu. Hiç kimse bu konu hakkında net bir yargıya varamayacak, varamaz da. Kainatta nokta kadar yer kaplamayan, evrene kıyasla sadece saliselerle var olduğumuz bu yerde herkesi çokça aşan bir konu.

Bana kalırsak Allah, Tanrı, veya Rab vardır, her şeyi zıttıyla yaratmıştır, tüm kavramların sahibidir. Mutlak güç sahibidir, adını ne koyarsanız koyun her şeye sebebiyet veren zattır. İyi Sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…