Benim inanmam için kendi gözümle görmem gerek.

Yanlış anlamayın, ama tartışıyoruz sadece. İnanmayıp farklı şey söyleyenlere bir şey demedim, ama görmediğim şeye inanamam biraz garip kaçıyor bence. Örneğin; kafanızını içinde beyin olduğunu gördünüz mü? E var ama değil mi? Yani ben çok bilgili birisi olduğumuda iddia etmiyorum sadece çok düz bir mantıkla örnek verdim.

Benim her hangi bir dalga geçmişliğim yok, bana doğru gelen bişey karşımdaki kişiye yanlış gelebilir, buna tamamen saygı duymak zorundayım. Ama karşındakinin inancıyla dalga geçene de en yakın sürede beyin diliyorum;)

Yanlış anlamayın, ama tartışıyoruz sadece. İnanmayıp farklı şey söyleyenlere bir şey demedim, ama görmediğim şeye inanamam biraz garip kaçıyor bence. Örneğin; kafanızını içinde beyin olduğunu gördünüz mü? E var ama değil mi? Yani ben çok bilgili birisi olduğumuda iddia etmiyorum sadece çok düz bir mantıkla örnek verdim.
İnanan inanır inanmayan inanmaz. Görmediğim şeye inanmam demem gayet normal. Mesela eğer gerçekse o zaman yıldırım çaksın veya birden fırtına olsun. Gerçekliğini ispatlasın. Dışarıya bakıyorum ama hava bulutlu ve güneşli. İnsanların her yazdığına dediğine inanmıyorum. Gerçek olması için doğa üstü bir şey olsun ama yok. Normal hep aynı şekilde devam ediyor hayat.